Milli Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu, yeni eğitim öğretim yılı öncesinde hazırlıkları devam eden Geçitkale İlkokulu ve Çatalköy İlkokulu’nu ziyaret ederek okullarda devam eden hazırlıkları yerinde gözlemledi incelemelerde bulundu.
Yetkililerden bilgiler alan Arabacıoğlu, Geçitkale İlkokulu’nda devam eden inşaat nedeniyle öğrencilerin de sıkıntı yaşamaması için bir kaç günlük bir gecikme yaşanacağını, bu sürenin ise yıllık ders yılı programına daha sonra ilave edileceğini, böylelikle gecikme sürecinin ortadan kalkacağını, bu kararı sendikanın da onayladığını, öğrencilerin bu düzenleme ile mağduriyet yaşamayacaklarını vurguladı.

Çatalköy İlkokulu’nu da ziyaret eden Arabacıoğlu, okulun bir kısmında devam eden inşaat çalışması için gerekli tüm önlemlerin alındığını, ders yapacak olan öğrencileri bu inşaatın etkilemeyeceğini okulun zamanında eğitim yılına başlayacağını açıkladı.

Bakan Arabacıoğlu’na ziyaretlerinde bakanlık Müsteşarı Ali Yönel, İlköğretim Dairesi Müdürü Bumin Paşa, İnşaat İşleri Amiri Fuat Çelebi eşlik etti.
 
Editör: TE Bilisim