Demokrat Parti (DP) LTB Başkan adayı Mustafa Arabacıoğlu, akşam üzeri Citroen ışıklarında halkı selamladı.

Etkinlikte Arabacıoğlu’na DP’ye ve dürüst siyasete gönül veren kalabalık bir heyet eşlik etti.
Vatandaşları ellerinde bayrak ve pankartlarla selamlayan heyete, vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Gövde gösterisine dönüşen etkinlikte, kimi sürücüler araçlarını durdurarak, kimileri de korna çalarak Arabacıoğlu ve ekibine destek belirttiler.

Burada bir açıklama yapan Arabacıoğlu, “Bizim farkımız ekibimiz. Ekibimizde yer alan tüm adaylar bugüne kadar siyasette bulunmamış kendi alanında başarılı isimlerdir. Her biri temiz siyasetin yeni yüzleridir. Halkımızın bu denli bize yoğun ilgi göstermesi bundandır” dedi.

Kuyu suyu taşımacılığı, su istasyonları ve damacana ile su servisi yapan kuruluşların etkin bir şekilde denetleneceğini vurgulayan Arabacıoğlu, “Evlatlarımız temiz suya ulaşamıyor. Bir sağlıkçı olarak bunu kabul etmem imkansız. Evlatlarımızın, halkımızın sağlığı birinci önceliğimdir. Çocuklarımızı temiz suya kavuşturacağız. Sağlıklı yaşam için şart olan ve çağdaş kentlerin simgesi haline dönüşen yürüyüş yolları, bisiklet yolları ve şehre oksijen sağlayacak mekan ve bunların alt yapı planlanması bizim dönemimiz içerisinde sonuçlanacak. Halkımıza sağlıklı bir kent sunmanın yanı sıra sürekli hizmet prensibi olmazsa olmazımız” diyerek sözlerini tamamladı.

 
Editör: TE Bilisim