Demokrat Parti (DP) LTB Başkan adayı Mustafa Arabacıoğlu ve belediye meclis üyesi adayları, Alevi Kültür Merkezi’ni ziyaret ederek, Başkan Hasan Şaşkara, yönetim kurulu üyeleri ve üyeler ile görüştü.
Görüşmede konuşan Mustafa Arabacıoğlu, 8 Nisan’dan sonra hiçbir şeyin aynı olmayacağına işaret ederek, “Denetimlerimiz özellikle halk sağlığını çok yakından ilgilendiren başta gıda denetimi olmak üzere tüm işyerlerinin etkin denetimi ile devam edecek. İnsanımızın sağlığını etkileyecek her sektörü sıkı denetime tabi tutacağız”dedi.
Lefkoşa halkının beklediği hizmeti alabileceği bir ortam yaratabilmek için öncelikli olarak Belediye çalışanlarının özlük hakları ile ilgili sıkıntılarının giderilmesi gerektiğini söyleyen Arabacıoğlu, “Önümüzdeki günlerde açıklayacağımız programda da göreceksiniz, bu sorunu göreve geldiğimizde çözümleyerek, çalışanlarımızın huzurlu bir ortamda mutlu bir şekilde hizmet vermesini sağlayacağız ve Lefkoşa'mızı daha güzel günlere taşıyacağız” dedi.
Lefkoşa Türk Belediyesi’nde kuracakları doğru dürüst yönetim sistemi hakkında da bilgi veren Arabacıoğlu, “Oluşturacağımız sistem gelecek dönemlerde Lefkoşalı’nın bir kere daha bu kötü günleri yaşamamasının sigortası olacak” dedi ve Alevi Kültür Merkezi Başkan ve üyelerinden LTB’yi yeniden ayağa kaldırmak için hazırladıkları projelerine destek vermelerini istedi.
ŞAŞKARA: “SAYIN ARABACIOĞLU SAYILI DÜRÜST VEKİLLERİMİZDENDİR”
Alevi Kültür Merkezi Başkanı Hasan Şaşkara ise konuşmasında, uluslararası tanınmışlığı olan LTB’de yaşanan bu sıkıntılardan duydukları üzüntüye işaret ederek, oldukça zor bir göreve talip olan Arabacıoğlu ve ekibini tebrik etti.
Arabacıoğlu’nun sayılı dürüst Milletvekillerinden biri olduğunu da ifade eden Şaşkara, Arabacıoğlu’na başarılar diledi ve seçimin hayırlı olması temennisinde bulundu.
Editör: TE Bilisim