Demokrat Parti (DP) LTB Başkan adayı Mustafa Arabacıoğlu ve Belediye Meclis üyesi adayları seçime sayılı günler kala çalışmalarını artırdı.

Arabacıoğlu ve ekibine destek veren 7 den 77’ye vatandaşlarımızın bu akşam üzeri buluşma noktası Başbakanlık ışıkları oldu. Alanı kırmızı bayrakları ve pankartlarıyla süsleyen dürüstlüğe gönül veren vatandaşlarımız Başbakanlık ışıklarında şölen havası yarattı.

DP Genel Başkanı Serdar Denktaş’ın da katıldığı şölene bölgeden geçen araç sürücüleri de kornalarıyla destek verdi.
DP LTB Başkan adayı Mustafa Arabacıoğlu etkinliğin ardından yaptığı konuşmasında, halkın dürüstlüğe olan güveni ve desteğine teşekkür etti. Arabacıoğlu, “Burada oluşan trafik yoğunluğunu çözmeye yönelik projelerimizi programımızda açıkladık. Özellikle memurlarımızın burada yaşadığı sıkıntının farkındayız. Göreve geldiğimizde bu soruna yönelik projelerimizi hayata geçireceğiz” dedi.

Halkımız ilk günden bugüne kendisine verdiği desteğe teşekkür eden Arabacıoğlu, “Halkımızın sağduyulu davranacağını biliyorum. 7 Nisan’da sağduyu kazanacak, 8 Nisan’dan itibaren Lefkoşa’da temiz bir sayfa açacağız” dedi.
 
Editör: TE Bilisim