KASTAMONU Kastamonu’nun İnebolu ilçesi Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Küpoğlu, Taksim Gezi Parkı olayları nedeniyle eylemcilere twitterdan tepki göstererek, “Taksim Gezi Parkı’ndan sonra Anıtkabir'i de yıkarız elhamdülillah” dedi. 

AK Parti İneboluGençlik Kolları Başkanı Ferhat Küpoğlu’nun Taksim Gezi Parkı'ndaki eylemcilere yönelik sosyal paylaşım sitesi twitter hesabından yaptığı bu açıklama ise, kamuoyunda büyük tepkiye neden oldu. Kamuoyundan gelen tepkiler üzerine Başkan Küpoğlu, istifa ettiğini açıkladı.

‘DOKUNSANIZ AĞLAYACAK DURUMDA’

AK Parti İlçe Başkanı İsa Karamehmetoğlu, konu ile ilgilihurriyet.com.tr’ye yaptığı açıklamada, atılan mesajı tasvip etmediklerini, üzgün olduklarını vurgulayarak şunları kaydetti: “Böyle bir mesajı kabul etmemiz tasvip etmemiz mümkün değil. AK Parti ile de bağdaşır bir mesaj değil. Çok üzgünüz. Twitter’ı çok sık kullanan bir arkadaşımızdı. Zaman zaman, karşıt görüşlülerle Twitter’de tartışıyordu. Cumartesi akşamı paylaşmış. Biz hemen o akşam saat 23.00’de olağanüstü toplandık ve gereğini yaptık. Bizim yetkimiz

Editör: TE Bilisim