Kıbrıs Türk İnşaat Taşeronları Birliği geçmiş seçimlerde olduğu gibi önümüzdeki yerel seçimlerde de herhangi bir parti veya adaydan yana tavır almayıp destek vermeyecektir.

Ülkemiz insanının ve Taşeronlar Birliği üyelerinin çıkar ve menfaatlerini koruyacak her adaya ve düşünceye destek vermeye devam edecektir. Geçmiş yıllarda yapılan eylemlerde de Birlik olarak bunu kanıtlamıştır. Bu bağlamda 17 Nisan Perşembe günü Birliğimizden randevu talep ederek nezaket ziyaretinde bulunan Ulusal Birlik Partisi Gönyeli Belediye Başkan Adayı sayın Olgun Amcaoğlu’nun seçilmesi halinde uygulayacağı projelerini dinleme fırsatı bulduk.

İlgili toplantıya katılan Taşeronlar Birliği Yönetim Kurulu Başkan ve yöneticileri de Sayın Amcaoğlu’na düşüncelerini aktarmıştır. Bu ziyaret sonrasında basında çıkan haberin başlığında “Taşeronlar Birliği’nden Amcaoğlu’na tam destek” başlığı atılmıştır. İlgili açıklamanın içeriğinde Sayın Amcaoğlu’na Birlik olarak destek vermediğimiz görünse de atılan başlığın hatalı olduğunu vurgulamak isteriz.

Tekrar vurgulamak isteriz ki İnşaat Taşeronları Birliği hiçbir siyasi parti ve adayına destek vermeyeceğini kamuoyunun bilgisine getirmektedir.
 
Editör: TE Bilisim