Lefkoşa Türk Belediyesi(LTB) tarafından geçtiğimiz ay başatılan ve Halkla İlişkiler Birimi’nin sürdürdüğü “LTB Muhtarlar Masası” uygulaması çalışmaları sürüyor. Lefkoşa Belediye sınırları içerisinde bulunan tüm muhtarların dahil olduğu uygulamada Lefkoşa’nın sorunlarının bölge muhtarları vasıtasıyla merkezi idareye iletilerek çözülmesi sağlanıyor.İlk olarak LTB Halkla İlişkiler Birimi’nin muhtarlarla Belediye Sarayı’nda gerçekleştirdiği toplantıyla başlayan “Muhtarlar Masası” uygulamasında Halkla İlişkiler personeli sürekli olarak muhtarlarla temasta olarak sorunlarını dinliyor ve bunları belediyenin ilgili şubelerine ileterek sorunlara en hızlı çözümü üretiyorlar.

En ihtiyaçlı bölge Surlariçi
Muhtarlarla yapılan bu çalışmalar sonucunda LTB başkentte çöp bidonu açısından en ihtiyaçlı bölgeleri belirleyerek ilk etapta Surlariçi’ndeki Selimiye, İplikpazarı, Akkavuk, Arabahmet, Çağlayan ve Karamanzade Muhtarlıkları’na çöp bidonu verdi. Altnınbaş Petrol sponsorluğunda gerçekleşen çöp bidonu dağıtımında üzerinde Altınbaş Petrol yazılı çöp bidonları bu bölgelerdeki en ihtiyaçlı noktalara yerleştirildi.

Halk sağlığı adına örnek sponsorluk
LTB Yönetimi “Muhtarlar Masası”uygulaması kapsamında Altınbaş Petrol tarafından gerçekleştirilen ve halk sağlığına önemli bir katkı yapan bu tür sponsorlukların diğer büyük işletmelere de örnek olması dileğinde bulundu.
 
Editör: TE Bilisim