Serdinç Maypa, 3 gün tutuklu kalacak! Serdinç Maypa, 3 gün tutuklu kalacak!

Polisten verilen bilgiye göre, Qudusabiodun, 145 mlgr alkollü içki tesiri altında olduğu sırada, SZ 035 plakalı salon araçla Fuar Alanı içerisinden Yakın Doğu Bulvarına doğru aşırı süratli ve dikkatsiz bir şekilde kavşakta durmadan anayola girdi ve Sezer Öncü (E-23) yönetimindeki UA 806 plakalı motosikletle çarpıştı.

Çarpışmanın ardından Qudusabiodun’un araçla birlikte yoluna devam ettiği, karşı sokağa girip yolun kenarında park halinde bulunan iki araca daha çarparak durduğu kaydedildi.

Kaza sonucu yaralanan motosiklet sürücüsü Sezer Öncü kaldırıldığı  Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından sol kaval kemiğinde kırık teşhisi nedeniyle Ortopedi Servisinde gözetim altına alındı. Qudusabiodun ise tutuklandı.

GÜNEŞKÖY'DE ANİ RAHATSILIK VE ÖLÜM

Öte yandan Güneşköy’de sakin 42 yaşındaki Muhammad Arif Hussaın, evinde  geçirdiği ani rahatsızlık sonucu yaşamını yitirdi. Yapılan doktor muayenesinde herhangi bir darp ve cebir izine rastlanmadığı, ölüm sebebinin yapılacak otopsinin ardından belli olacağı kaydedildi.

GÜZELYURT'TA ÖĞRENCİ YURDUNDA HIRSIZLIK

Güzelyurt’ta ise, bir öğrenci yurdunda ocak ayında, iki şahsa ait valizler ve içerilerinde muhafaza edilen muhtelif giyim eşyaları ile bin TL nakit para çalındığı, konuyla ilgili isminin baş harfleri G.Y. olan 23 yaşında bir kadının dün tutuklandığı kaydedildi.

Editör: Haber Merkezi