Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün açılış törenine katılmak üzere bu akşam İstanbul’a gidiyor.

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetlisi olarak açılış törenine katılmak üzere bu akşam saat 20.55’te Ercan Havalimanı’ndan İstanbul’a hareket edecek

Cumhurbaşkanı Akıncı, açılışın ardından 27 Ağustos Cumartesi akşamı saat 20.00’de yurda dönecek.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamaya göre, Bakan Kemal Dürüst, TC Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın resmi davetlisi olarak, bugün akşam saatlerinde İstanbul’a gidecek.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst’ün, açılış töreninin ardından gerçekleştireceği üst düzey temaslarının ardından, yarın akşam saatlerinde adaya döneceği belirtildi.

İstanbul Boğazı 3’üncü asma köprüsü olan ve dünyanın en geniş, en yüksek kulesine sahip ve en uzun asma köprüsü olacağı belirtilen Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün açılışı yarın, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve yurt dışından davetlilerin katılımıyla gerçekleştirilecek.
Editör: TE Bilisim