Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, el ele verilmesi gereken, beklentilerin yükseldiği bir döneme girildiğini belirterek, “Bu beklentileri boşa çıkarmamak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kıbrıs Türk İşçi Sendikaları Federasyonu (Türk-Sen) heyetini kabul etti.

Görüşmede konuşan Türk-Sen Genel Başkanı Arslan Bıçaklı, sendika olarak emek ve barış konusunda taraf olduklarını vurgulayarak, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki dönemlerde de üzerlerine düşen her şeyi yapmaya hazır olduklarını kaydetti.

Türk-Sen’in faaliyetleri ve Güneydeki sendikalarla gerçekleştirdikleri toplantılar hakkında bilgi veren Bıçaklı, Cumhurbaşkanı Akıncı’ya yeni görevinde başarılar diledi.

AKINCI: “EL ELE VERİLMESİNİ GEREKTİREN BİR SÜRECE GİRİLDİ”

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ise, Türk-Sen’in en köklü, en eski sendikalarından biri olduğunu kaydederek, ülke içinde ve dışında yürüttükleri faaliyetlerde başarılar diledi.

Ele ele verilmesini gerektiren, paydaşların bir arada çalışmasını gerekli kılan bir sürece girildiğini ifade eden Akıncı, bu çerçevede, iş dünyasının, sendikaların ve sivil toplum örgütlerinin çeşitli temaslarda bulunarak ortak çalışmalar yaptığını söyledi.

“BEKLENTİLERİ BOŞA ÇIKARMAMAK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

Akıncı, herkesin beklentilerinin yükseldiği önemli bir döneme girildiğini belirterek, “Bu beklentileri boşa çıkarmamak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Bu çalışmalara katkı yapmak isteye herkesi ve Türk-Sen’i memnuniyetle karşıladıklarını ifade eden Akıncı, Kıbrıs halkının daha güzel bir geleceğe hakkı olduğunu, daha güzel ve refah içinde bir gelecek misyonuyla çalışacaklarını söyledi. 
Editör: TE Bilisim