Mendeli projelerinden bahsederekten özellikle hijyenden yoksun ve döküntü halinde olan mezbaha projesini hayata geçireceğinden bahsetti.

Akdoğan da gençlerin göç ettiğine değinen Mendeli Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği ile temasta olduklarını ve Akdoğan’da sosyal konut projelerini hayata geçireceklerini söyledi.

Gençlik merkezi projesi ile gençlere çok yönlü hizmet sunacağını belirten Menedeli, sinema ve tiyatro salonun da merkez içerisinde olacağına belirtti.

Akdoğan’da çocukların oynayabileceği bir park projesi olmadığına dikkatleri çeken Mendeli, özellikle Akdoğan’ın uygun yerlerine çocuklarla ailelerinin zaman geçirebileceği park projesini hayata geçireceklerini belirtti.

12 yıldan beri Akdoğanlıların cami yapılmasını beklediklerini dile getiren Mendeli, verilen sözlerin havada kaldığını ve kendisinin göreve gelir gelmez 1yıl içerisinde belirlenen yerde Cami projesinin tamamlanacağını vurguladı.

Belediye binasının yeniden yaratılması gerektiğini savunan Mendeli, 1974 yılından beri kullanılan binanın artık kullanılmaz hale geleceğine dikkatleri çekerek, Akdoğan’ın kasabadan köye dönüştüğünü ve artık ayağa kaldırılması gerektiğini savundu.
Hizmeti Akdoğanlıların ayağına götüreceğiz diyen Mendeli Akdoğan halkının iyi düşünerek karar vermesini istedi.
 
Editör: TE Bilisim