Akademi Kıbrıs 7’nci Kariyer Günleri 4’üncü haftasında Fatih Tezcan’ı öğrencilerle buluşturdu. Türkiye'nin tanınmış gazeteci ve yazarlarından Fatih Tezcan öğrencilerle "Yeni Türkiye'de Toplum Sözleşmesi" üzerine konuştu.
Bu yıl “Gelecek Sizinle Gelecek”temasıyla düzenlenen 7’nci Kariyer Günleri’ne konuk olan eğitimci, gazeteci-yazar Fatih Tezcan, öğrencilere siyasetin ana gündemini oluşturan 'yeni Türkiye' süreci ve toplum sözleşmesi hakkında bilgi verdi, sorularını yanıtladı.
Kuzey Kıbrıs Turkcell'in ana sponsorluğundaki Akademi Kıbrıs’ın “7’nci Kariyer Günleri” üniversite öğrencileri tarafından yine yoğun ilgi gördü.
Fatih Tezcan İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arşivcilik bölümümezunu, özellikle "Körfez Savaşı"nıkonu alan incelemeleri ve "Irak’a silah satan ABD şirketleri" yönündeki makalesi ile tanınıyor.

Türkçe ve İngilizce sertifikalar

21 Mart’ta başlayan ve Yakın Doğu Üniversitesi’nin ev sahipliğinde her hafta Cumartesi günleri farklı uzmanları öğrenciler ile buluşturan seminer, uluslararası geçerliliği olan 10 ayrı alanda sertifika programları sunuyor.
Protokol eğitiminden insan kaynaklarına, etkili hitabetten bilişime, kişisel gelişimden sosyal medyaya çok geniş bir yelpazede uzmanları ülkemize taşıyan “Akademi Kıbrıs Seminerleri”ne 7 farklı üniversiteden öğrenciler katılıyor.
Katılımcılara Türkiye ve Avrupa’da geçerli olacak 10 ayrı dalda 10 ayrı Türkçe ve İngilizce sertifika veriliyor.

“Gnçtrkcll’lilere %30 indirim”

Akademi Kıbrıs’ın YDÜ'de düzenlediği seminerleri gnçtrkcll müşterileri %30 indirimli olarak 100 TL yerine 70 TL'ye alabiliyor.
Yakın Doğu Üniversitesi Kütüphanesi 4. Salon’da yer alan seminerlere katılmak isteyenlerin önceden akademikibris.com veya YDÜ standından kayıt yaptırılması gerektiği açıklandı.
Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada, “indirimden yararlanmak için gelen tanıtım mesajını veya SFR7 yazıp 2222'ye göndererek gelen şifreyi YDÜ standındaki yetkiliye göstermek yeterli olacaktır. Sertifika alabilmek için Akademi Kıbrıs’ın belirleyeceği sayıdaki seminere katılmak gerekmektedir”görüşüne de yer verildi.

 
Editör: TE Bilisim