Evergreen Developments Şirketi Finans Müdürü Cihan Erdoğan, şirketin Gaziveren sahilinde bulunan, inşaat ve turizm yatırımı olan Afrodit Sahil Sitesi ve sitede iş yapan Ciddi Mutfak Ltd., Euro Coast Construction Ltd., M.Toros Ltd., ve Cyprus Pools Ltd.’in, Güzelyurt bölgesinde toplumsal bilinçlendirmeyi artırmak amacıyla, bölgedeki bir okula bağışta bulunduklarını belirtti. Bölgeye en büyük yatırımlardan birini gerçekleştirdiklerini ve bu yatırımın bölge ekonomisine büyük katkı sağladığını belirten Erdoğan, geçtiğimiz yıllarda yaptıkları yardımların bir devamı olarak bu yıl da Güzelyurt Meslek Lisesi - İnşaat Teknolojisi bölümüne bağış yaptıklarını söyledi.
Bağış kampanyasında, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın, Yerel İşgücü İstihdamının Desteklenmesi Projesi’nin kendilerine ilham verdiğini belirten Erdoğan, meslek lisesi mezunlarının yatırımlarının devlet tarafından karşılanmaya başlanmasının, gerek işveren gerekse çalışanlar açısından çok olumlu bir proje olduğunu söyledi. Cihan Erdoğan, firmaların istihdam yaparken meslek liselerinden mezun olacak öğrencilere öncelik vermelerini de diledi.
Güzelyurt Meslek Lisesi Müdürü Adnan Eraslan ve İnşaat Teknolojisi Bölümü Öğretim görevlilerinin de yapılan destekten memnun olduklarını kendilerine bildirdiklerini söyleyen Erdoğan, İnşaat Teknolojisi bölümünden bu yıl mezun olacak 12 öğrenciyi 6 - 9 Mayıs 2014 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşen TÜYAP yapı fuarına finansal destekte bulunarak gönderdiklerini belirtti. Erdoğan, öğrencilerin katıldığı fuar gezisinin çok iyi geçtiğini belirterek, hem yeni teknolojileri yerinde incelediklerini, hem de İstanbul’u gezip tanıma fırsatı yakaladıklarını söyledi.
Evergreen Developments Finans Müdürü Erdoğan, öğrencilerin ileriki zamanlarda da, kampanyaya katılan firmaların ürünlerini, inşaat aşamasında veya bitmiş olarak yerinde görebileceklerini ve her türlü teknik bilgi için Afrodit Sahil Sitesi olanaklarının Güzelyurt Meslek Lisesi öğrencilerine açık olduğunu belirtti. Erdoğan, son olarak yardım kampanyasına katkı koyan firmalara teşekkür ederek, ülkemizde yatırım yapan tüm firmaların personel talep ederken, Yerel İşgücü İstihdamının Desteklenmesi Projesinin dikkate almaları ve personel istihdamlarında meslek lisesi öğrencilerden yararlanmalarının ülke ekonomisine büyük katkı sağlayacağına inandıklarını belirtti.



Editör: TE Bilisim