Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO), Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) ve Avrasya Ekonomik ilişkiler Derneği’nden (Ekoavrasya) yetkililer dün (9 Mayıs Cuma) Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Dışişleri Bakanı Özdil Nami, Milli Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu ve TC Lefkoşa Büyükelçisi Halil İbrahim Akça’yı ziyaret ederek, “2. Uluslararası Kariyer Fırsatları

Forumu ve Kıbrıs Türk Ürünleri Fuarı”nın açılışına davet etti.

“2.Uluslararası Kariyer Fırsatları Forumu ve Kıbrıs Türk Ürünleri Fuarı” 15-16 Mayıs 2014 tarihleri arasında Mağusa’da Rauf Raif Denktaş Kongre Sarayı’nda düzenlenecek. Ağırlıklı olarak Ekoavrasya’nın organizatörlüğünde etkinliğe, 9 ülkeden 70’e yakın konuk katılacak. Konuklar arasında, bakan, milletvekili ve ağırlıklı olarak işadamları yer alıyor. Etkinlikte, Üniversite öğrencilerinin kişisel ve profesyonel gelişimlerine yönelik 3 panel ve 33 seminer düzenlenecektir.

KTSO Başkanı Ali Çıralı ziyaretlerde yaptığı konuşmada etkinliği, Doğu Akdeniz Üniversitesi ve Avrasya Ekonomik İlişkiler Derneği’yle birlikte organize ettiklerini dile getirerek, iki gün sürecek organizasyon hakkında bilgi aktardı ve davetiye sundu. Ziyarete, DAÜ Mezunlarla İletişim ve Kariyer Araştırma Müdürlüğü Rektörlük Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Rasime Uyguroğlu, DAÜ Tanıtım Ofisi Sorumlusu Rıza Çinkılıç ve Ekoavrasya Derneği’nden Dış İlişkiler Koordinatörü Niyazi G.Atay, KTSO yetkilileri ile bir grup işletişim fakültesi öğrencisi hazır bulundu.
 
Editör: TE Bilisim