8 Mart herkesin bildiği gibi Kadın Emekçilerin mücadelelerini yükseltme günüdür ve hep de böyle kalmalıdır.
8 Mart biz Kadın Emekçilerin, Erkek Emekçilerle omuz omuza kurtuluş mücadelesini yükselttiği, tüm haklı taleplerini bir mücadele silahı olarak kullanmak ve ön plana çıkartmak için bir asırdan fazla bir süreçtir tüm dünyada mücadeleyi yükselttiğimiz bir gündür.
Son dönemde hem ülkemizde hem dünyada emperyalizm can çekişmeye devam ettikçe; 8 Mart’a daha “feminist” ve sömürü düzeni ile işbirliği içerisinde ve “kadın cinsiyeti üzerinden propaganda yapılmaya çalıştırılan” bir tarih havası yaratılmaya çalışılıyorsa da bu çabalar elbet boşa çıkmalıdır.
8 Mart’ın içi birileri tarafından boşaltılmaya çalışılmakta ve “burjuva kadınların da sesinin yükseltildiği” ve kapitalist rejimi tehdit etmeyen, onu devirmek için hiçbir doğru hedef koymayan bir gün haline getirilmektedir.
Biz Komünist Emek Hareketi saflarında kavga veren Kadın Emekçiler olarak buna izin vermeyeceğiz ve 8 Mart’ı “yozlaştırmayacağız!”.
Emperyalizm’in istediği, kapitalist rejimin istediği tam da 1 Mayıs’a da yapılmaya çalışıldığı gibi 8 Mart gibi mücadele günlerinin içini boşaltmak ve sistemi tehdit etmeyen taleplerle mücadeleyi baltalamaktır.
Feminizm bir burjuva ideolojisidir. Ve burjuvazi tarafından ustaca “Kadın Emekçilerimizin kurtuluşu” olarak Kadın Emekçilerin önüne konulmaya çalışılmaktadır.
Ataerkil düzenin de yozlaştırılmış aile yapısının da temelinde tam da kapitalizm ve emperyalizmin kendisi vardır!!
Bataklık üzerindeki sinekleri öldürmekle “bataklık kurutulmaz!”
Kadın Emekçilerin kurtuluşu, Erkek Emekçilerle omuz omuza kurtuluşa yürümekten, emperyalizme karşı, faşizme karşı, kapitalizm’e karşı sınıfsal mücadeleden geçer.
Kadın Emekçilerimize çağrımız açıktır!!
Kavgamız emperyalizme, faşizme ve her türlü gericiliğe ve sisteme karşı olmalıdır!
Biz Kadın Emekçilerle, Erkek Emekçiler kol kola kurtuluşa yürümeliyiz!
Ne erkek patronlar nede kadın patronların, biz emekçileri sömürme konusunda cinsiyet ayrımı yoktur! Onların tek derdi paradır! Korumaya çalıştıkları sömürü düzenidir!
Bizler tüm Emekçiler olarak din, dil, milliyet, cinsiyet ayrımı yapmadan omuz omuza yürümeyi ve emperyalizmi yok etmeyi, kapitalizmi ortadan kaldırmayı mücadele hedefimiz olarak görüp bu yolda yürümeliyiz!
Sendikalarımıza, üretim alanlarımıza sahip çıkmalı buraları revizyonizme ve düzeni tehdit etmeyen ve düzenden beslenen birilerine bırakmamalıyız!
Yaşasın örgütlü, cinsiyet ayrımı yapmadan verdiğimiz omuz omuza sınıf mücadelemiz!
Yaşasın Kadın-Erkek Emekçilerin ve Ezilenlerin Birliği!
Kahrolsun emperyalizm, faşizm ve her türlü cinsiyetçi düzen ve ideoloji! 
Editör: TE Bilisim