Haspolat’ta faaliyet gösteren Gürdağ Tuğla Fabrikası’ndan mazot çalan bir çalışan tutuklandı.

Polis Basın Bülteni’ne göre, C.S.’nin (E-44) şirket araçlarının kullanımı için bir akaryakıt istasyonundan aldığı mazotun, 5 bin litresini çaldığı tespit edildi. Bahse konu şahıs tutuklanırken, soruşturma devam ediyor.

BAŞKASINA AİT ARACI HURDACIYA SATAN 1 KİŞİ TUTUKLANDI, 1 KİŞİ ARANIYOR

Ercan Devlet Havaalanı - Devlet Üretme Çiftliği yolu üzerinde park halinde bulunan başkasına ait bir aracı çalıp, hurdacıya satan 1 kişi tutuklandı, 1 kişi ise aranıyor.

Polise göre, Mehmet Anıl Güler adına kayıtlı salon araç, 10-22 Haziran tarihleri arasında, sözkonusu yerde park halindeyken E.T.(E-23) ve M.G.(E-31) tarafından, mal sahibinden izinsiz olarak alındı ve hasara uğratıldıktan sonra İnönü’de hurdacıya satıldı.

Sahtekarlıkla para temin edenlerden E.T. tutuklanırken, M.G. aranıyor.

DİPKARPAZ’DA KANUNSUZ AVLANMA

KKTC genelinde yapılan rutin avcı kontrolleri sonucunda, Dipkarpaz’da, sürekli av koruma bölgesi olan Zafer Burnu Mevki’inde, E.G.’nin (E-60), adına kayıtlı av tüfeğiyle kanunsuz avlandığı tespit edildi.

Bahse konu şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

GÖNYELİ’DE YANGIN

Gönyeli’de faaliyet gösteren Binboğa Yem Fabrikası’nın kantin odası içersindeki buzdolabının motorunun kısa devre yapması sonucu bir yangın meydana geldi. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın soncu maddi hasar meydana geldi.
Editör: TE Bilisim