19.07.2022 tarihinde, saat 14:30 sıralarında, Alsancak’ta faaliyet gösteren bir tatil köyünde kalmakta olan Haluk ERDOĞMUŞ(E-45), tatil köyünün odası içerisinde ölü olarak bulunmuştur. Yapılan ileri soruşturmada, bahse konu şahsın intihar etmek suretiyle yaşamını sonlandırdığı tespit edilmiştir. Soruşturma devam etmektedir.

ANİ VE GAYRİ TABİİ ÖLÜM (GELİŞME)

Girne’de ev açma ve hırsızlıktan 2 tutuklu Girne’de ev açma ve hırsızlıktan 2 tutuklu

16.07.2022 tarihinde, Çatalköy’de faaliyet gösteren bir otelin restoran bölümünde bulunduğu sırada aniden rahatsızlanarak, ambulans ile kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitiren Hüseyin İÇÖZ(E-35)’ün yapılan otopsisinde, ölüm sebebinin “kalp krizi ve kalp yetmezliği” sonucu olduğu tespit edilmiştir. Soruşturma devam etmektedir.

17.07.2022 tarihinde, Gazimağusa’da faaliyet gösteren bir özel hastanede, rahatsızlığı nedeniyle yatılı tedavi gördüğü sırada aniden rahatsızlanarak, ambulans ile sevk edildiği Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitiren Yunus ÇOBANOĞLU(E-33)’nun yapılan otopsisinde, ölüm sebebinin “kalp krizi ve kalp yetmezliği” sonucu olduğu tespit edilmiştir. Soruşturma devam etmektedir.

Editör: Haber Merkezi