İskele Belediyesi tarafından düzenlenen 45. Geleneksel İskele Festivali'nin ikinci gününde sahne alan Mustafa Ceceli birbirinden güzel şarkıları ile hayranlarını coşturdu.

İskele Belediye Açık Hava Kültür merkezinde düzenlenen festivalde sahne alan Mustafa Ceceli'ye ilgi yoğun olurken, alanın dolmasına neden oldu.
Konserde Sahne performansı ve birbirinden güzel eserleri ardı ardına sıralayan sanatçı Mustafa Ceceli hayranlarına güzel bir gece yaşattı.
Gecenin sonunda Mustafa Ceceli'ye çiçek ve plaket takdim eden İskele Belediye Başkanı Halil İbrahim Orun, “ 45 Yıllık Geçmişe Sahip Olan Festivalimiz, Bir Çok Ünlü Ses Sanatçımıza Ev Sahipliği Yapmıştır.” Birçok sanatçımız burada sahne alırken " İşte deve İse Hendek Şarkısıyla ün yapmış Rahmetli Barış Manço'dan, Ayna'ya " birçok sanatçıya ev sahipliği yapmıştır.
Orun, Bizlere muhteşem bir gece yaşatan Mustafa Ceceli; Şarkısında söylediği gibi "ES" di. İskele'ye rüzgarıyla salladı diyerek sözlerini tamamladı.

Mustafa ceceli, konuşmasında Kıbrıs Türklerinin ilk festivali olan ve 45 yıllık geçmişe sahip olan festivalde sahne almanın gururunu yaşıyorum diye sözlerini tamamladı.






 
Editör: TE Bilisim