Kamu-Sen Genel Başkanı Mehmet Özkardaş, 30 Ağustos Zaferi’nin, emperyalist güçlere karşı, barışın zaferi olduğunu vurguladı.

Kamu-Sen Genel Başkanı  Mehmet Özkardaş, 30 Ağustos  Zafer Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda, “1 Eylül Dünya Barış Günü” öncesi, Orta Doğu’yu ve dünyanın bir çok bölgesini kana bulayan emperyalist ülkeler, 91 yıl önce Mustafa Kemal Atatürk’ün üstün liderlik öngörüsü ile Anadolu’dan sökülüp atılmıştı” dedi.

Dünyada, barışı ve insan haklarını korumak amacı ile kurulan BM ve Güvenlik Konseyi’nin önde gelen ülkelerinin; en fazla silah üreten ve satan ülkeler olduğuna işaret eden Özkardaş, dünyanın birçok ülkesinde kan akıtan ve mazlum halkları sömüren emperyalist ülkelerin, barışın da düşmanı olduğunu belirtti.

“Son olarak Suriye’de senaryolar yazan bu ülkeler, Orta Doğuyu ateş topuna çevirmek için düğmeye basmışlardır” diyen Özkardaş mesajını şöyle tamamladı:

“Dünyanın neresinde olursa olsun, mazlum insanların, çocukların öldürülmesine ve savaşlara hayır, barışa, kardeşliğe, özgürlüklere “Evet” diyoruz.

30 Ağustos Zaferi, emperyalist güçlere karşı, barışın zaferi olmuştur. İlkemiz “Yurtta barış, dünyada barış”’tır. “Yaşasın Barış, Kahrolsun Savaş.”

Editör: TE Bilisim