06.03.2020 tarihinde, saat 14:00 sıralarında, Güngör’de Muhammad IBRAR(E-25) çalışmakta olduğu iş yeri içerisinde aniden rahatsızlanarak yaşamını yitirmiştir. Soruşturma devam etmektedir.

KANUNSUZ UYUŞTURUCU MADDE (KOKAİN VE MDMA İÇEREN HAP) TASARRUFU
06.03.2020 tarihinde, saat 23.00 sıralarında, Alsancak’ta Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucunda, D.A.(E-26)’nın tasarrufunda yaklaşık 4 gram ağırlığında kokain türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve söz konusu şahsın yolcu olarak bulunduğu A.K.(K-22)’nin sorumluluğunda bulunan araçta yapılan aramada ise MDMA türü uyuşturucu madde içerdiğine inanılan bir adet hap bulunarak emare olarak alınmıştır. D.A. ve mesele ile bağlantısı olduğu tespit edilen A.K. (K-22) ve M.U.(E-39) tutuklanmıştır. Soruşturma devam etmektedir.

KANUNSUZ UYUŞTURUCU MADDE TASARRUFU (GELİŞME)
05.03.2020 tarihinde, Alsancak'ta V.T.(E-35)’nin aracında bulunan yarım gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve 2 adet ucu yanık sigara meselesi ile ilgili olarak yürütülen soruşturma kapsamında olayla bağlantısı olduğu tespit edilen ve aranmakta olan Y.B.(E-39), 06.03.2020 tarihinde tespit edilerek tutuklanmıştır. Y.B’nin Lapta’daki ikametgahında yapılan aramada ise yaklaşık 5 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alınmıştır. Soruşturma devam etmektedir.
 

Editör: TE Bilisim