Buna göre, iç organ yaralanması nedeniyle ameliyat edilen Doğukan Hüryaşar (E-15) ile Ferah Mutluel’in (K-53) hayati tehlikeleri sürüyor. 4 yaralı ise normal servislerde tedavi görüyor.

Sağlık Bakanı Faiz Sucuoğlu, Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Özdemir Berova, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Bülent Dizdarlı basın toplantısında yararlılarla ve süreçle ilgili açıklama yaptı.

Verilen bilgilere göre, 7 yaralıdan 3’ü yoğun bakımda. Türk Maarif Koleji öğrencisi Doğukan Hüryaşar (E-15) ile minibüs şoförünün eşi Ferah Mutluel’in (K-53) iç organ yaralanması nedeniyle ameliyata alındı. Ameliyattan çıkan ve yoğun bakımda müşahede altına alınan Hüryaşar’ın ve Mutluel’in hayati tehlikeleri sürüyor.

Beyin dokusunda ezilme olan Bülent Ecevit Anadolu Lisesi (BEAL) öğrencisi Havva Kaymakamtorunları’nın (K-17) da yoğun bakımda ancak bilincinin açık olduğuve komutlara yanıt verdiği ifade edildi. Havva Kaymakamtorunları’na cerrahi operasyon gerekip gerekmediğiyle ilgili kararı ise çekilen son tomografisi belirleyecek.

Öte yandan Sedat Semavi Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi Abdullah Korkmaz (E-18) Plastik Cerrahi Servisi’nde, 20 Temmuz Fen Lisesi öğrencileri Sude Dermay (K-16) ile Senem Töre (K-16) Beyin Cerrahi Servisi’nde, Bülent Ecevit Anadolu Lisesi (BEAL) öğrencisi Kamil Meşeli (E-17) ortopedi servisinde tedavi altına alındı.
Editör: TE Bilisim