28.02.2017 tarihinde, Gazimağusa'da, polis tarafından şüpheli görülen A.M.E. (E-20), H.F.(E-21) ve A.P.(E-19) kimlik kontrolü yapılmak istendiği sırada, A.M.E. elinde tutmakta olduğu poşet içerisinde, yaklaşık iki gram ağırlığındaki, hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan maddeyi, yanında bulunan arkadaşı H.F.’ye vermiş ve adı edilen almış olduğu uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile birlikte koşarak kaçtığı sırada söz konusu poşeti yere atarak olay yerinden kaçmıştır. A.M.E. ve A.P. tutuklanmış olup, H.F. ise halen aranmaktadır. Yürütülen soruşturma kapsamında H.F.’nin kalmakta olduğu yurt odasında, yurt sorumlusu huzurunda yapılan aramada; içerisinde tütünle karışık uyuşturucu olduğuna inanılan yarım içilmiş sarma sigara bulunarak emare olarak alınmıştır. Soruşturma devam etmektedir.

HAYVAN HIRSIZLIĞI 27.02.2017 tarihinde, saat 21.00 sıralarında, Akdoğan'da Emine YAPICIOĞLU'na ait ağıl içerisinde bulunan 5 adet kuzunun A.B.(E-27) tarafından çalındığı tespit edilmiştir. Adı edilen tutuklanmış olup, çalınan kuzular tasarrufunda bulunarak emare olarak alınmıştır. Soruşturma devam etmektedir.

EV YANGINI 01.03.2017 tarihinde, saat 02.00 sıralarında, Alsancak'da Tülen ÖZTÜRK'e ait ikametgâhta elektriklerin kesik olmasından dolayı yatak odası içerisinde yanmakta olan mumun devrilmesi sonucu bir yangın meydana gelmiştir. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülmüş olup, çıkan yangın sonucu ikametgâhın ikinci katındaki tüm eşyalar ve atermitten mamul çatısı tamamen yanarak zarar görmüştür. Soruşturma devam etmektedir. 

Editör: TE Bilisim