Alsancak, Çayönü ve Güneşköy’de çıkan ve rüzgarın etkisiyle de büyüyen yangınlarda 19 dönüm arazi, 59 adet de ağaç yandı.

Polis Basın Bülteni’ne göre, Alsancak’ta dün saat 14.30 sıralarında bir arazi içerisinde çıkan ve itfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangında, 5 dönüm ormanlık arazi içerisindeki 18 adet çam ağacı fidanı, 2 adet zeytin ağacı ve 3 adet harnup ağacı yandı.

Çayönü’nde dün sabah elektrik tellerinin rüzgarın etkisi ile kopup birbirine çarpıp yere düşmesi ve kıvılcım çıkarması sonucu çıkan ve itfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangın sonucu 6 dönüm arazi içinde bulunan 25 ağaç yandı.

Güneşköy Su Tesisleri bölgesinde çıkan yangında ise iki şahsa ait 8 dönüm biçilmemiş buğday, 6 adet nar ağacı ve 5 adet narenciye ağacı yandı.

ANİ ÖLÜM 

Lefkoşa’da, Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde tedavi görmekte olan 70 yaşındaki Ali Karaaslanlar bugün sabah saatlerinde aniden rahatsızlanarak yaşamını yitirdi.

LEFKOŞA’DA HIRSIZLIK

Lefkoşa’da faaliyet gösteren bir bet ofisinde çalışan ve müşterilerin yatırdığı bahis tutarlarını daha düşük yatırarak aradaki fark olan 100 TL nakit parayı çalan M.A. (K-21), tutuklandı.

SUÇ İŞLEMEYE TEŞEBBÜS 

Yeniboğaziçi’nde faaliyet gösteren “Buğra Ticaret” isimli iş yerine giden H.E (E-36), kendisini başka bir şahıs olarak tanıtarak, bin 950 TL değerindeki buzdolabına 300 TL peşinat ödeyip geriye kalan parayı da borç olarak anlaştı. Şahıs, dün buzdolabını almaya teşebbüs ettiği esnada suç üstü tespit edilerek tutuklandı. Soruşturmalar devam ediyor.

Editör: TE Bilisim