UYUŞTURUCUYA 3 TUTUKLAMA

Lefkoşa’da İstiklal Sokak üzerinde polis tarafından yapılan kontrol sırasında araç ile olay yerine gelen C.C. (K-21), A.B.T. (E-26) ve U.Ş (E-28) polisleri görünce kaçmaya çalıştıkları sırada polis tarafından tespit edilerek tutuklandılar.

Söz konusu şahıslar üzerinde ve araçta yapılan aramada, A.B.T.’nin tasarrufunda yaklaşık 4 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare alındı.

KANUNSUZ ATEŞLİ SİLAH TASARRUFU

Polis, Girne-Alsancak çevre yolu üzerinde üst geçitte şüpheli olarak gördüğü  M.Ş. (E-31)  ve M.B.’nin (E-35), üzerlerinde, araçlarında ve olay mahalinde yaptığı aramada, otlar arasına gizlenmiş 1 adet tabanca, içerisindeki mermiler ve üzerinde takılı şarjör bulunarak emare alındı. M.Ş. ve M.B. tutuklandı.

17 YAŞINDAKİ KIZ KAYIP

Ercan Havalimanı’nda yurtdışına gitmek için pasaport kontrolleri ve çıkış işlemleri ailesi tarafından yapılan Gizem Özkan’ın (K-17),  ailesinin alandan ayrılmasının ardından  pasaport  ve çıkış işlemlerini iptal ettirip  havalimanından  ayrıldığı tespit edildi.

YANGIN

Gazimağusa’da Mehmet Sepetci’ye ait arazi içerisinde elektrik direği tellerinden çıkan kıvılcım sonucu yangın meydana geldi. İtyfaiye ekipleri atarfından sönndürülen yangında Mehmet Sepetci’ye ait 3 adet 6 metre uzunluğundaki sulama hortumu ve 2 adet 400 metre uzunluğundaki damlama hortumu yandı.

Editör: TE Bilisim