Kuzey Kıbrıs Turkcell’den internet kampanyası
15 GB’a anında 5 GB hediye

Kuzey Kıbrıs Turkcell, internet hızını ikiye katlarken, avantajlı paketler sunmaya da devam ediyor: 15 GB’a anında 5 GB ek paket

Adanın en hızlı ve kesintisiz internet hizmetini sunduğunu açıklayan Kuzey Kıbrıs Turkcell, avantajlı kampanyaları ile de dikkat çekiyor.
Kuzey Kıbrıs Turkcell, 15 GB internet paketi alan her müşterisine, herhangi bir başvuru ya da ek ücrete gerek olmadan, 5GB paket anında hediye edildiğini duyurdu.
“Hediye olarak sunulan internet paketi anında hattınız yüklenecek, 31 gün boyunca geçerli olacaktır” denen Kuzey Kıbrıs Turkcell açıklamasında, tüm aylık tekil ve abonelikle yararlanılan 15 GB paketlerde, kampanyanın geçerli olduğu belirtildi.

“İnternette sörf keyfiyaşanacak”
Kuzey Kıbrıs Turkcell Katma Değerli Servisler Müdürü Ferdi Şemsettin “Bana 15GB internet yetmiyor diyen müşterilere 5GB internette bizden olsun dedik ve 15GB paketlerin hepsine 5GB paketi anında hediye ediyoruz” şeklinde konuştu.
Toplamda 20GB interneti 80 TL karşılığında kullanma fırsatı yakalayan müşterilerin, 31 gün boyunca geçerli internet paketlerinin keyfini çıkaracaklarını anlatan Ferdi Şemsettin, şu açıklamayı yaptı:
“Adanın en hızlı ve tek kesintisiz interneti Kuzey Kıbrıs Turkcell 3G sayesinde müşteriler diledikleri yerde internet kullanma keyfini yaşayacaklar. Bu keyfe, bir katkı da biz koymak istedik. Kuzey Kıbrıs Turkcell, aylık 15GB paketlere anında hediye ettiği 5GB ile toplamda 20GB paketle sörf yapma fırsatı sunmuş oluyor. Kampanyalarımıza her geçen gün bir yenisini ekliyoruz. Müşteri odaklı çalışıyoruz ve onları düşünerek yenilikler ekliyor, kampanyalar yapıyoruz.”
 
Editör: TE Bilisim