Okuldan sınav sonrası çıkıp arkadaşlarıyla eğlenmeye giden 12 yaşındaki bir çocuk, Kids Zone isimli işletmeye ait oyun parkında bulunan trambolini kırdığı gerekçesiyle işletme sahibi Ali G. tarafından süpürge sapıyla dövüldü.
A.A. isimli çocuğun arkadaşları bölgedeki vatandaşlardan yardım isterken, olaya müdahale eden vatandaşlar kızgın adamın elinden çocuğu zor aldı.
12 yaşındaki çocuk çağrılan ambulansla hastaneye götürülürken, vücudunun birçok yerinde darba bağlı morarmaların olduğu gözlemlendi.
Yaşanan olayın ardından gazetemize gelerek yaşananları anlatan çocuğun annesi Hatice Aksoy, darp nedeniyle çocuğunun vücudunda ciddi morarmalar meydana geldiğini ve psikolojisinin bozulduğunu aktardı.
Çocuğuna bunu yapan kişinin Lefkoşa Yenişehir bölgesinde bir çocuk oyun parkını işlettiğini anlatan Aksoy, polisin ve mahkemenin söz konusu kişiyi cezalandırmasını istedi.
Aksoy, “Çocuklar sınavdan çıkmış oyun oynamak için bu mekana gitmişti. Çocuklar zaten trambolinin önceden kırık olduğunu söylediler ama adam bunlara suç atarak üstlerine yürüdü. Üç kişiydiler ve elinde sopa olan kızgın adamdan kaçmaya çalışırken benim oğlum yakalandı. Elindeki süpürge sapıyla oğlumu darp eden bu adamın çocuklara yönelik bir yeri işletmesi acımı daha da artırdı. Bu adamın yargılanmasını ve hak ettiği cezayı almasını istiyorum” dedi.
Edinilen bilgiye göre darp edilen A.A.’nın acil serviste tedavisi devam ettiği sırada, polis tarafından karakola götürülüp ifadesi alınan işletme sahibi Ali G., dava okunduktan sonra serbest bırakıldı. Polisin ayrıca, emare olarak süpürge sapına el koyduğu da öğrenildi.

(KIBRIS)
www.kibrisgazetesi.com/adli-haberler/cocugu-supurge-sapiyla-dovdu/7118



Editör: TE Bilisim