Huffington Post'un haberine göre "Sirius" isimli film ayrıca, dünya dışı varlıkların kendi dünyalarıyla bizim dünyamız arasındaki mesafeyi katetmek için kullanıyor olabilecekleri alternatif enerji teknolojisinden de bahsedecek.
Eğer tüm bunlar gerçekse, insanların evrende yalnız olup olmadıklarına dair yüzyıllardır sorulan bir soruya cevap alınmış olacak.
"Sirius" filminin arkasındaki isim olan eski acil tıp hekimi Steven Greer, yıllardır ABD hükümetinin uzaylı gerçeğine ilişkin bilgiyi açıklamasını sağlamaya çalışıyor. Yetkililer ise her daim bu yönde bir bilginin olmadığını savunuyorlar. "Sirius," Greer'in diğer gezegenlerden gelen ziyaretçilere ilişkin sözde gizliliğe ışık tutulmasına dair en yeni çalışmasını temsil ediyor.
1993 yılında Greer, hükümetin UFO ve uzaylılara ilişkin iddialar doğrultusundaki bilgisini itiraf etmesini sağlama gayesiyle The Disclosure Project'i (Kamuoyunu Aydınlatma Projesi) oluşturmuştu.
Greer, UFO'lar ve dünya dışı zeka etrafındaki gizliliğin uzaylılarla bir ilgisi olmadığını, bu gizliliğin büyük kurumlar ve maddi çıkarlar içerisinde bulunan gerçeğin bilinmemesini isteyen insanlarla ilgisi olduğunu savunuyor.Minik insansının bir başka gezegenden mi yoksa Dünya'ya ait keşfedilmemiş bir tür mü olduğu ya da sadece bir aldatmacadan mı ibaret olduğu henüz belirsizliğini koruyor.
"Bebek" uzaylıya dair detaylar, "Sirius" filminin 22 Nisan tarihinde Hollywood'da galasını yapmasıyla ortaya çıkacak.
Editör: TE Bilisim