Türkiyenin yanında yer alma zamanıdır.

Türk gençliği 6.filo defol derken ne kadarda haklıymışlar.Bazı şeylerin önemi  ne yazık ki yıllar sonra daha iyi anlaşılıyor.

Türkiye sınırlarının güvenliği için cephede  Mehmetçikleri ile teröre ve terör  destekçilerine karşı savaş verirken  bir taraftanda büyük bir ekonomik savaşı ayni anda püskürtmeye çalışıyor.Her ikisininde planlayıcısı ABD.Bu Savaş 71 yıldır Türkiyeyi hegemonyası altında tutan Amerikaya karşı.

Sanayileşmesini istemeyen  sırasında terör örgütleri ile Türkiyeye karşı  işbirliği yapan yalnızca Tarım ülkesi kalmasını isteyen sözde müteffik ABD.

 Azerbaycan ,Pakistan, Katar Türkiyenin haklı durumuna  desteği verirken hatta AB ve İngiltere Rusya Çin Türkiyenin haklılığını Dünya kamuoyu önünde seslendirirken bizim sessiz kalmamız vefasızlıktan başka birşey olamaz.

Son 60 yıldır Kıbrıstaki Türk varlığının korunması adına bizlere elinden gelen hertürlü katkıyı vermeye çalışan Türkiye bu desteği bizdende görmek zorunda.

Elinizi vicdanınıza koyup bir düşünün.ENOSİS hedefleri ile Kıbrıslı Türklere yönelen şiddet ve katliamlara  Türkiye garantör devlet  olarak müdahale etmemiş olsaydı bugün herbirimiz kimbilir nerelerde olacaktık.

1974 den önce bir iki iş adamı dışında hiçbir sektörde esamesi okunmayan sadece Rumun yanında işçi olarak çalışan Kıbrıslı Türkler olarak kalmaya devam etmeyecekmiydik .Yada sağ kalanlarımız tası tarağı toplayıp Londra yollarını tutmayacakmıydık.

Bugün belki iyi seçim yapamıyoruz .Bizi yönetenler iyi yönetemiyorlar .Sağlık ve eğitimde çuvallıyoruz.Halkı koruyucu tedbirleri zamanında almaktan uzağız.Fakat en azından hürüz.Yüzlerce iş adamımız var. Birçoğumuz mal mülk sahibi.Çocuklarımızın altında son model otomobiller.Maaşlarımız, iş yerlerimiz var.

Birtek iyi günde değil kötü gündede bir ve beraber olmak gerek.

Bu saldırıların etkisi, ulus olarak ortaya koyacağımız tavra göre ya minimumda kalır, ya da maksimuma çıkar. 

Kendini Türk ulusunun bir ferdi gören herkesinde elini taşın altına koyma zamanıdır.

Türkiye için yapabileceğimiz çok şey yok belki ama yapabilecek hiçbirşeyimizde yok değil . Kıbrıs Türk halkı olarak Amerikan  meşeli ürünleri kapımızdan içeri sokmamakla başlayabiliriz mesela.

Türkiye hiç olmazsa bunu hakediyor ve Türkiye Cumhuriyeti  insanına bu vefa borcunun böylesi bir zamanda ödenmesi gerekiyor.

Hadi açın interneti ve paylaşın Amerikan menşeli malları  ve birde Kıbrıstan ,Kıbrısın kuzeyinden korkmadan bağırın BOYKOT  YAKKEE diye.