"Yavru Vatan" dedik "ecdadımızın mirası" dedik uğruna savaştık ama kendini demokrat sananlar vatan toprağını sandıkla elimizden alma ihanetini gösterdi. KKTC'de seçimler yapıldı ve seçimleri "birleşik Kıbrıs" yanlısı Mustafa Akıncı kazandı. Kazanır kazanmaz Rum Kesimi'nden hemen tebrik geldi çünkü Rumlar bu sonucun en azından KKTC'yi sandık yoluyla ortadan kaldırma anlamına geldiğini biliyorlar. Eğer istedikleri olursa Kıbrıs,"Cyprus" olacak. Bizi bölmek isteyenler kendi çıkarları için Türklüğü silip "tek Kıbrıs"ı kuracaklar. KKTC bayrağı olmayacak, KKTC olmayacak, Kıbrıs'a girmek için pasaport ve AB üyesi Kıbrıs olduğu için AB vizesi gerekecek. 

KINAYI GETİR ANNAN...

Bu süreç AKP iktidarıyla başladı. "Yeni Osmanlı" iddiasıyla sözde bölge lideri olduğunu iddia edenlerin iktidarı döneminde toprak kaybetmeye başlıyoruz. Derler ya "saraylar ne kadar büyürse devletler o kadar küçülür" diye işte tam bu dönemin içindeyiz. 23 Nisan çocuklarından bile korkan ve kulağa sufle veren zihniyet en sonunda Yavru Vatan'ı teslim noktasına geldi. Annan Planı zırvasıyla koca Denktaş'ı köşeye sıkıştırmaya çalışıp vatan toprağını peşkeş çekmek isteyenler bugün o büyük liderin yokluğunu fırsat bilerek amaçlarına yürüyorlar. Koca Denktaş yada Türk Mukavemet Teşkilatı'ndaki lakabıyla Toros'u Ergenekon iddianamelerine bile soktular. Amaç, haçlı zihniyetini yaşatmak ve Kıbrıs'taki Türk devlet varlığını yok etmekti. Sözde "yeni Osmanlılar" son dönem ataları gibi "saraylardaki baykuşlara" döndüler. Hakikat ya, Mahmut Şevket Paşa'ya darbeci diyen zihniyet sabit uçak gemisi Kıbrıs Adası'ndaki varlığımızı yok etmek için planlar dahilinde donanmamızı hedef aldı. Bin yılların efsanesi Türk askeri varlığını ortadan kaldırmak için hapislere attılar. Biri Pensilvanya'dan emri verdi, savcı Ankara'dan çalıştı. "Kıbrıs vatandır" diyenler yani Denktaş'a koşulsuz destek veren dönemin İşçi Partisi bugünün Vatan Partisi, Ulusal Kanal'ı ve nihayet kahraman Türk Donanması hedef alındı. Efsane, zayıf gösterilerek algı operasyonları yapıldı ve nihayet ortak Kıbrıs diyenler seçim kazandı. 

VATAN VAR!!!

Seçim nihayi sonuç mudur? Türk varlığı sandığa giren çıkan zarflarla yok edilebilir mi? 152 Ada nasıl vatansa, KKTC'de vatandır. Vatan'ın Akdeniz'deki kalpgahıdır. Ne mutlu bana, koca Denktaş Annan Planı'nı tarihe gömmek için New York'tayken ve Annan Planı oylamaları yapılırken Ulusal Kanal canlı yayınlarındaydım. Dünya önünde vatanseverlerin sesi olma şerefini yaşadım, saatlerce hatta günlerce "Kıbrıs Vatan'dır" diyebildim. Bunu sağlayan büyük gücümüz, milletimiz, partimiz ve efsanemizdi. Sustuk mu sanıyorlar? Toros yok mu sanıyorlar? Onlar hesap yapa dursunlar, hatta yakında tek Kıbrıs olunca yavru vatana girebilmek için bizden AB vizesi isteyebileceklerini sansınlar, aldansınlar, avunsunlar. Mustafa Akıncı'ya şimdiden söyleyelim: seçimleri kazandınız, hayırlı olsun ama sakın "tek Kıbrıs" adı altında Ada'daki Türk varlığını ortadan kaldırmayı düşünmeyin çünkü bu topraklarda milyonlarca mutlu insan var "Ne mutlu Türküm" diyenler var, Vatan var!!! "
Editör: TE Bilisim