Fetullahçı Terör Örgütü’nün 15 Temmuz darbe girişimi sonrası hakkında yakalama kararı çıkarılan ve babası bu kapsamda tutuklanan Hakan Şükür bir süre önce ‘gizlediği’ twitter hesabını yeniden açarak açıklamalarda bulundu. Fethullah Gülen ile olan ilişkisi tüm dünya tarafından bilinen Hakan Şükür, ailesinden kimsenin FETÖ ile bağlantısı olmadığını savundu. FETÖ’nün yaptıkları karşısında ‘üzgün ve şaşkın olduğunu’ savunan Hakan Şükür, darbe girişimi lanetledi ve şehitlere de rahmet diledi.
HELALLİK İSTEDİ

Yaptığı uzun açıklama sonrası ‘ben içimden geçenleri söyledim’ diyen Şükür “Kim ne yaptıysa cezasını çeksin inşallah. Kalbini kırdıklarım varsa hepsinden özür diliyor, haklarını helal etmelerini istiyorum.
Faydası olacaksa, yakında Ülkemde son dönemlerde yaşananlarla ilgili vicdanen duygu ve düşüncelerimi sizlerle zaman zaman paylaşacağım. Tekrar Seçilmiş Cumhurbaşkanı’na hükümetine, demokrasimize yapılan
hain teşebbüsü lanetliyor, şehitlerimize rahmet diliyorum’ dedi.
TEPKİLERE NEDEN OLDU

Sosyal medya kullanıcıları da Şükür’ün açıklamalarına tepki gösterdi.
200 MİLYONLUK MAL VARLIĞI!

FETÖ soruşturması kapsamında Sakar Cumhuriyet Başsavcılığı, Hakan Şükür ve babası Sermet Şükür’ün FETÖ’ye finansal destek sağladıklarının belirlenmesi üzerine tüm mal varlıklarına el konulmasına karar vermişti. Hakan Şükür ve babasının 200 milyon değerinde gayri menkulu olduğu ortaya çıkmıştı.
Editör: TE Bilisim