Ödeme platformları internetin gelişmesiyle birlikte gelişmektedir. Bu sayede her zaman kendini güncelleyen bir ödeme sistemi kullanılmaktadır. Dönemimizde güncel ödeme sistemleri olarak ukash kart sistemi kullanılmaktadır. İnternetten güvenli ödeme yapmak için gereken tek şey ön ödemeli kart sistemi kullanmanız gerekmektedir.


Bu sayede güvenli bir alışveriş işlemi tamamlamış olabilirsiniz. Türkiye biraz teknoloji anlamında geri kalsa da son zamanlarda bu farklı giderek kapatmıştır. Türkiye ‘de internet kullanımı oldukça yaygın olarak kullanılmaktadır. Bundan dolayı ise ödemeleriniz sürekli olarak güvenli platformlar üzerinden yapmaya gayret gösteriniz. İnternet sitemizdeki satılan AstroPay fiyatları tamamen güncel kurdan olarak satılmaktadır. Her hangi bir şekilde faturasız ve ya illegal yöntemler ile satış yapmamaktadır. Bazı ukash satan internet siteleri fatura ve vergi numarası bulunmadan ukash kart satışı yapmaktadır. Bu siteler üzerinden alışveriş yaparken her zaman dikkatli olmanız gerekmektedir.

Ukash kart yasal olarak firmamız üzerinden satın alma şansına sahipsiniz. Sadece canlı destek sistemimize bağlanıp müşteri kaydı oluşturarak güvenli bir şekilde kart satın alabilirsiniz. Sistemimiz üzerinden banka havalesi, kredi kartı ve bankamatikler üzerinden ücret yatırmanız halinde 5 dakika içinde kartınız size teslim edilmektedir. Bu sayede şirketimiz sizlere her zaman en hızlı bir şekilde yardımcı olmaktadır. Banka havalesi ile kart satın alacaksanız destek ekiplerimizden size en uygun banka hesap numarasını isteyerek hesabımıza para aktarabilirsiniz.

Ukash banka havalesi ile satın alacağınız zaman açıklama kısmına sadece ad soy ad yazmanız gereklidir. Her hangi farklı bir metin yazdığınız zaman ödemeniz iptal edilerek size geri iade edilmektedir. Firmamıza ödeme göndermeden önce ukash fiyatları listemize göz atarak ücret yatırmanız gerekmektedir. Eksik tutar yatırmanız halinde ödemeniz tamamlanıncaya kadar ödemeniz bekletilmektedir. Fiyatlarımız Euro kuruna göre hesaplanmaktadır. Doviz kuru arttığı zaman veya düştüğü zaman fiyatlarımız değişmektedir. Fiyat listemizi internet sitemizden ‘de takip edebilirsiniz.

Canlı destek, msn, skype ve telefon numaralarımız 7/21 aktif olarak çalışmaktadır. Konularında tam anlamı ile uzman olarak çalışan operatörlerimiz sayesinde bir sorun ile karşılaştığınız zaman sizlere en hızlı ve yerinde müdahale ederek sorunun çözümü için sizlere yardımcı olmaktadırlar. Şirket olarak müşterilerimize her zaman astropay kart satın alma ve kart bozdurma konularında yardımcı olmaktayız. Sitemiz üzerinden yapacağınız alışverişler firma güvencesi altında resmi olarak yapılmaktadır. Her kart satın alma işleminden veya bozdurma işleminden sonra adınıza fatura kesilmektedir.

Bu sayede bir sorun olduğu zaman elinizde fatura bulunmaktadır. Şirket olarak faaliyete geçtiğimiz yıldan bu yana sürekli olarak kendimizi güncel tutarak piyasanın büyük bir pay sahibi olmaktadır. Şuanda ukash bozdurma piyasansın büyük bir Pazar payını firmamız karşılamaktadır. AstroPay kart satışı alanında uzmanlaşan ekibimiz kesintisiz olarak sizlere yardımcı olmaktadırlar. Bu sayede bir sorun ile karşılaştığınız zaman hiç çekinmeden canlı yardım bölümümüze gelip online bir şekilde destek alabilme şansına sahip olabilirsiniz. Sitemizin iletişim bölümündeki bilgiler yardımı ile bizlere ulaşabilirsiniz. Sosyal medyadaki hesaplarımız sadece tanıtım amaçlıdır.

Yani kart satışı veya bozum işlemlerinizi kesinlikle sosyal paylaşım siteleri üzerinden yapmamaktayız. Hiçbir şekilde ukash kart işlemlerinizi facebook ve benzeri siteleri üzerinden yapmamanız gerekmektedir. Sosyal paylaşım siteleri üzerinden ukash kart satışımız yoktur ve hiçbir zaman olmayacaktır. Dolandırılmanız halinde savcılığı başvurarak sizi dolandıran kişinin yakalanmasına vesile olabilirsiniz.

Ucuz ve Uygun Ukash Fiyatlarımızdan Hemen Yararlanmak için http://ukashastropaykart.com sitemizi ziyaret edebilirsiniz.  

Editör: TE Bilisim