Teknoloji haberleri içinde en yoğun takip edilen bölüm kuşkusuz cep telefonlarıdır. Cep telefonu özellikleri, cep telefonu fiyatları, cep telefonu tavsiyeleri, kullanım özellikleri, cep telefonu aksesuarları milyonlarca kişinin yakından takip ettiği, izlediği en aktif kategoridir.

Teknoloji haberleri, iyigunler.net’in en çok önem verdiği, okurlarını sürekli güncel cep telefonu haberleri ile bilgilendirdiği kategori olarak bilinir.

Dünyanın değişik ülkelerindeki cep telefonu fiyatlarını Türkiye’de okurlarına ilk kez duyuran iyigunler.net haklı bir ayrıcalığa sahiptir. Amerika’da cep telefonu fiyatları, İngiltere’de cep telefonu fiyatları, Dubai’de cep telefonu fiyatları ve Çin’de cep telefonu fiyatları konusunda iyigunler.net sık sık güncel bilgilerle okurlarının fiyat araştırması yapmasına yardımcı olur.

Cep telefonu program güncelleme, yeni sürüm işletim sistemleri, yeni çıkan programlar, medya oynatıcıları, cep telefonuna video indirme programları, cep telefonu virüs tarama programlarını okurlarına reklamsız olarak duyuran iyigunler.net için okurun bilgisayar ve cihaz güvenliği her şeyin önünde gelir.

Cep telefonları ithalatı önündeki yüksek vergi oranları, fiyatları sürekli yüksek tutmasına neden olunca, vatandaşın ucuz telefona erişiminde bilgi desteği veren iyigunler.net, bu durumu suiistimal eden şirketleri de ifşa etmekten çekinmez. Tüketiciye ayıplı mal satan internet siteleri, tüketiciyi dolandıranlar her haber sitesi için önemli bir haber konusudur, ve mutlaka ifşa edilmeli, kamu yararı adına tüketicinin yanında yer alınmalıdır.

Teknoloji sitelerinin, daha çok ticari kaygılarla tanıtımını yaptığı bir cep telefonu için, iyigunler.net hiçbir kaygıya meydan bırakmadan en son sürüm programın, yeni model bir telefonun eksiklerini, hatalarını varsa problemlerini okurlarıyla paylaşmaktan mutluluk duyar.

İlginç cep telefonu programları, medya oynatıcıları, video programları ve yeni eklentileri riskleri ve faydalarıyla birlikte okurları için güncelleyen iyigunler.net, okurlarının virüs, trojan gibi zararlı yazılımlara karşı sürekli uyanık tutar.

Zararlı yazılımların son günlerde hedefi haline gelen cep telefonları, daha çok kişisel banka hesapları ve sosyal medya bilgilerini ele geçiren yazılımlar karşısında okuru bilgilendirmek bir haber sitesi için en önemli görevdir. Okurunu zararlı yazılımların kucağına iten teknoloji sitelerinin tanıtımını yaptığı çoğu programın, virüs ve trojanlar yüzünden her gün binlerce kişinin mağdur olduğu tartışılmaz bir gerçek.

İki büyük indirme mecrası, Google Store, Galaxy APP içindeki oyun, uygulama ve yardımcı programların güvenilirliliği tartışılırken, bu mecralardan cep telefonlarımıza ulaşan virüslerin verdiği zararları görmemezlikten gelmek mümkün değil.

Kullanıcı dostu programları ve ürünleri ön plana çıkarmak, her haber editörü ve yayıncının tercihi olmalıdır.

Editör: TE Bilisim