Okçuluğun bölgeye yeni bir heyecan katacağının altını çizen başkan Mehmet Çavuş, bölgenin okçuluk sporu için oldukça istekli olduklarını gözlemediğini, bundan dolayı His-Der’inçim zeminde incelemelerde bulunarak, öncelikle Vadili’de bir yarışma organize edilmesi kararı alındığını ve Mesarya bölgesinde okçuluk sporun çalışmalarının resmen başlatacaklarını kaydetti.

His-DerGenel Sekreteri Kürşat Özer, Derneğimizin 7’den 70’e tüm halkımızı kucaklayan anlayışımızla, gençlerimize sahip çıkmak, onları doğru spor dallarına teşvik etmek ve gönülden yapacakları spor faaliyetlerine yönlendirmek amacıyla, derneğimizbir çok farklı spor dallarında faaliyet göstermekte ve her yaş gurubuna spor yapma şansını yaratarak, bölge halkımızın sağlıklı yaşamasını ve sosyalleşmesini sağlamaktadır. Ayrıcamerkezlerdeyapılan spor aktivitelerinin, Vadili ve bölge halkının hizmetine sunarak, bu tarz spor faaliyetlerden mahrum bırakmamak olduğunuifade etti.

Okçuluk sporunu Mesarya halkının hizmetine sunmak için bizi destekleyen ve katkı koyan, okçuluk federasyon başkanı Sn.Mehmet Çavuş ve Yönetim Kuruluna teşekkür ederek, bölgemizde başlatılacak olan bu güzel çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.
 
Editör: TE Bilisim