Sayın Recep Tayyip Erdoğan: Türkiye başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan dogum gününüz kutlu olsun.Türkiye'nin ve sizin sıkıntılarınız 30 mart seçimlere kadar sürecek, sonrasında aydınlık yarınlar gene sizinle olacagından hiç şüpheniz olmasın.Allah uzun ömürler versin nice yıllara Uzun adam..

Sayın Ozan Ceyhun: Bugünlerdeki temponuz baş döndürecek cinsten biz artık yer takibi yaparken yorulduk.Allah kolaylık versin, dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış, onuncu köyde yüzlerce destekçiniz, seveniniz ve yaptıklarınızı takdir edenleriniz var.Türkiye'deki ve Almanya'daki gelişmeleri yazılarınızdan takip ediyoruz.Aydınlatıcı an ve an haberleri bizlere ulaştırdığınız için teşekkürler.Çalışmalarınızda başarılar.

Sayın Kazım And: Banka faiz ve mazbata yasasında ne dolaplar dönüyor öyle değilmi? Arap saçına dönüşmüş ilişkiler bazılarının işbirliğine karşı insanların umudu siz olmuş durumdasınız.Allah kolaylık versin

Sayın Taner Ulutaş: Taner bey özellikle magdur kesimlerin ve vatandaşın hislerine tercüman olmanız son zamanlarda gözden kaçmıyor.Bunun için teşekkürler başınızı çogu gibi kuma gömmekde var oysa bu günkü başlıgımda sizden alıntıdır belirtmekte fayda var.

Sayın Serdar Denktaş: İşten durdurulacak olanların yanındayım demeniz bile güzel, öyle ya ekmek aslanın agzında bu dönemde millet gırtlağa kadar borcun içinde bunuda göz önünde bulundurup hareket etmeniz yüreklere su serpmekte.

Sayın Özkan Yorgancıoglu: Sayın başbakanım sol bir partinin hem iktidar ortagısınız,hem hükümettesiniz.Uzun bir aradan sonra hükümete gelipde bu denli sola aykırı hareket etmek bizleri dumura ugratmış durumda..Hani emekçi,işçi,ezilenin yanında olması gerekmezmi sol bir partinin?

Sayın Hakan Yıldırım: Efelerin efesi kardeşim nerelersin? Yenge geldimi yoksa Angaranın bagları türküsüne devammı?

Sayın Alihan Pehlivan: Alihan gardaşım En son görüşmemizde çay içmiştik, hani ayran içtik ayrı düştük diyecem ama çay olduğuna eminim.

Sayın Fettullah Gülen: Bu kavganın kazananı yok, olmayacaktırda Türkiyenin ugradığı zararda kaybeden Türkiye ve hepimiziz tüm kesimler siz,biz onlar yani olan halka,millete,esnafa oluyor kısacası vatandaşa ve kendi insanlarınıza, cemaatada verdiğiniz zararı görün.Anlaşma, barış için olumlu bir adım atın artık.

Sayın Kamil Hünerli: Kayıp aranıyorsunuz,telofonu değişmişsin yegen bende yok telofon numaran ara lütfen

KKTC tüm STK: Halkın ve vatandaşın yanında olun bir kesimin değil,her kesime hitap etmenizde fayda var.Ayrıştırıcı değil birleştirici, günü kurtarmak için değil, gelecege yönelik hesaplar yapmanın zamanıdır artık.Her geçen gün itibar kaybettesiniz farkındamısınız?

Sayın Zorlu Töre: Son zamanlardaki gerek mecliste,gerekse televizyon programlarında halkın içinden bir gibi hareket edip onların sözcüsü olduğunuzdan dolayı son zamanların en takdir edilen siyasetçilerinden biri olarak anılmaktasınız.Çalışmalarınızda başarılar.

Sayın Ata Atun: Anlaşma durumunda Maraşın verilmesinde durumunda 4. bölge maraş sakinlerinin durumuna değinmeniz memnuniyetle karşılandı.Çok sayıda teşekkür ve tebrik mesajınız var.

Sayın Kudret Özersay: Başmüzakereci olarak sorumluluğunuz büyük, bu halk artık barış olsun istiyor.Gelen,ve giden hükümetten o kadar çok canları yanmışki ne pahasına ve bedeli her ne olursa olsun diyerek umudunu barışa baglamış durumda.Siz ada psikolojisinden çıkıp KKTC halkının çıkarlarını en iyi koruyacak şekilde hareket edeceginizden şüphemiz yok.Çalışmalarınızda başarılar.