Fileleftheros gazetesi bir araba ile seyahat etmekte olan 17 yaşındaki gencin, pazar akşamı polis tarafından durdurulduğunda arabayı hiçbir izni olmadan kullandığının saptandığını, ayrıca tasarrufunda küçük miktarda uyuşturucu ile çantasının çalındığı beyanında bulunan bir İngiliz turiste ait kimlik kartının bulunduğunu yazdı.

Gencin, tutuklanmasının ardından, daha fazla inceleme yapak üzere evine götürüldüğünü kaydeden gazete, o sırada evde gencin babasının da bulunduğu ve polislere saldırdığını belirtti.

Babanın da tutuklandığını yazan gazete, baba ile oğlun geçmişte de tasarruflarında uyuşturucu bulundurmak, uyuşturucu kullanmak, soygun ve hırsızlık gibi suçlardan polisi meşgul ettiklerini kaydetti.

Öte yandan Politis gazetesi, pazar akşamı daimi olarak Limasol’da ikamet eden  iki “çingenenin”, olaylı bir şekilde tutuklandığını, yapılan aramada tasarruflarında küçük miktarda uyuşturucu ve polise çantasının çalındığı şikayetinde bulunan bir İngiliz turiste ait kimlik kartının bulunduğunu yazdı.

Editör: TE Bilisim