Cumhurbaşkanlığı seçimleri için herkes bir takım şeyler söyleyerek tahmin yapmaya çalışıyor. Bu seçim çok konuşulacak anlaşılan. Seçimlere az bir zaman kalmasına rağmen halen insanların kafasındaki belirsizlik devam ediyor. Birçok kişi ile konuşma imkanım oldu. Kararsız insan sayısı çok. İnsanların acısı var. Geçmiş siyasetçilerin verdikleri sözler havada kaldı. Kimsenin siyasilere güveni kalmadı. Bu seçim belki genel seçim değil ama gerçek olan bir şey var halk bunun acısını siyasilerin destekledikleri adaylardan çıkaracak.

Evet, seçimlerde adaylığını açıklayan 6 cumhurbaşkanı adayı var. Henüz adaylığını açıklamayanlar da olduğunu düşünüyorum.
Geçmişte UBP içerisinde Cumhurbaşkanı Eroğlu ile ters düşen, seçimlerde vekil bile olamayan eski başbakan İrsen Küçük bugün bu intikamını nasıl alacak diye planlıyor.

Aslında çok yakınları onun seçime girip de hüsrana uğramaması için uyardı. Kendisi de seçim kazanmayacağını elbette ki tecrübeli bir siyaset adamı olarak biliyor ama Eroğlu’na öfkesi geçmiş değil.

Kimse cumhurbaşkanlığı seçimlerine girmesine onay vermiyor. Ama işin ucunda intikam olunca sayın İrsen Küçük büyük hedefler peşinde koşmak için hazırlanıyor.

Geçmişe baktığımız zaman az ya da çok, İrsen Küçük’ü destekleyenler oldu. Bugün bu seçimde ‘’ben varım’’ dediği anda en az %2 oy alacaktır. Çok kritik bir seçim olacağı için UBP’lilerin gözü kulağı İrsen Beye çevrildi. İlk önceleri ağız yoklandı. Aday olurum olmam derken sanırım artık ciddi ciddi kararlar alınmaya başlandı. Dediğim gibi bugün ben vardım derse, Eroğlu’nun oylarının % 2’sini alarak Eroğlu’ndan intikamını almış olacaktır. Hatta bununla kalmayıp küskün, dargın olanları da Eroğlu’na karşı kışkırtacak ve sırf Eroğlu’nu yıldırmak adına bu yarışta etkin görevler üstlenecektir.

Eroğlu ile sorunları olan İrsen beyin hedefi büyük. Kimseyi de dinlemeye de niyeti yok. İlk önce ‘’yok’’ derken şimdilerde ciddi ciddi ‘’varım’’ gibi hava estirmeye başladı. Her ne kadar uzaktan takip ediyormuş gibi olsa da İrsen beyin köstebekleri harıl harıl çalışmaktadır. İşte bu köstebekler ile bu yarışa varım dediği anda yerin altından yeryüzüne çıkacaktır.

Her ne olursa olsun. İrsen beye tavsiyemiz, bu seçimler ülkenin kaderini belirleyecek seçimlerdir. Kişisel kavgaların ön planda olacağı seçimler değil!