Ülkemizin ilk ve tek turizm, haber, magazin, aktualite dergisi ZOOM’un 100. Sayısı özel bir organizasyonla kutlandı. Dün gece Girne Merit Royal Hotel’de gerçekleşen kutlamaya Meclis Başkanı Siber Siber yanında, siyasetten - iş dünyasına, sanattan - modaya birçok alanda tanınmış isimler katıldı.
Tecrübeli haber spikeri Nazmi Pınar’ın sunuculuğunu yaptığı gece, ZOOM Dergi Grubu Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Birol Bebek, aynı zamanda dergi grubunun yazarlarından da olan Kıbrıs Türk Turizm Yazarları Derneği (KITUYAD) Onursal Başkanı Merit Oteller Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Reha Arar ve Kuzey Kıbrıs Meclis Başkanı Siber Siber’in kısa konuşmaları ile başladı. Ardından 100. Sayı anısına kesilen pasta ve aynı anda gerçekleşen havai fişenk gösterisi ile devam etti..
Profesyonel dansçı kızların performans sergilediği gecede, kutlama için ülkemize gelen Türkiye’e, İskoç Viski Elçisi olarak ta tanınan, içki uzmanı Ertan Engin gecenin sponsorü Johnnie Walker Black Label hakkında kısa bir bilgi verdi.
Geceye katılan arasında Kıbrıs’ta hem binbaşılığında hem de korgeneralliğinde olmak üzere iki kez görev yapmış ve eski Kıbrıs Türk Barış ve TC Kara Kuvvetleri Komutanı Emekli Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu da yer aldı.
 
Editör: TE Bilisim