Şehit Aileleri’nden Başbakana istihdam listesi 

Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği’nden bir heyet derneğin 38. kuruluş yıldönümü dolayısıyla gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında bugün (16 Ocak) CTP-BG’yi ziyaret etti. Genel Başkan Özkan Yorgancıoğlu ve Genel Sekreter Asım Akansoy’un katıldığı ziyarette ülkede yaşanan sorunlara değinildi.

Ziyarette konuşan Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği Başkanı Ertan Ersan ülkenin yangın yerine döndüğünü söyleyerek yapılan haksız istihdamları eleştirdi. Bu sabah Başbakanlığa giderek başbakana iletilmek üzere bir liste verdiğini belirten Ersan, “Ortada listeler uçuşuyor, bir liste de biz verdik, bu listede sahip çıkılmayan şehit çocuklarının isimleri var. İşsiz olan bu gençlere hükümetin sahip çıkması gerekiyor” dedi.

YORGANCIOĞLU: TÜM KESİMLER İNFİAL İÇİNDE
CTP-BG Genel Başkanı Özkan Yorgancıoğlu ise heyetin ziyaretine teşekkür ederek başladığı konuşmasında tüm halka haksızlık yapan UBP Hükümeti’nin istihdamları hangi kriterlere bağlı kalarak yaptığını açıklamasını istedi. “Toplumun tüm kesimleri infial içinde” diyen Yorgancıoğlu, UBP’nin sadece çıkar uğruna siyaset yaptığını belirtti. UBP’nin kurultayda işine yarayacakları seçip vatandaş yapıp işe aldığını kaydeden Yorgancıoğlu, yıllarca burada yaşayıp, çalışıp, vergi verenlerin bakanlık kapılarında süründürüldüğünü ve insanların devlet tarafından haksızlığa uğratıldığını ifade etti. Yorgancıoğlu, “UBP gidecek, adalet ve demokrasi gelecek” dedi.
Editör: TE Bilisim