Yenicami Ağdelen Kulübü (YAK) dün başkanlık seçimi gündemiyle kulüp lokalinde dün saat 18:30’de yaptığı olağanüstü genel kurulunda, başkanlığa tek aday olan Enver Kahveciler seçildi.

Divan başkanı Ödül Muhtaroğlu'nun konuşması ile başlayan Genel Kurul'da şu sözlere verildi

''Yenicami şampiyonluk için bir daha 30 yıl beklememeli.buyuk takım gibi sıkça şampiyon olmalı.Bunun için hem gelir getırici yatırımlar yapmalı hemde yönetim ve diğer alanlarda süratle kurumsallaşmalı.

-kulübe verilecek arazinin tapu işlerı kısa sürede çözümleniyor.buraya önemli yatırımlar yapılp tesisleşmeye hız verilmeli

-sezon başı başkan adayı çıkmadığı için kulübe sahip çıkan ve her dönemde katkı koyan Okay Perçinci'ye çok teşekkür ediyorm. Çok büyük katkıları ve hizmetleri oldu bu süreçte takdiri ve tebriği hak ediyor.

-camia şampiyonluğa giden takıma sahip çıkmalı ve maddi manevi desteğimi artırmalı maçlara gelmelidir''

Başkanlığa seçilen Enbver Kahveciler’in onaylanan yönetim kurulu listesi şöyle:

YAK Yönetim Kurulıu

Enver Kahveciler (Başkan)
Abdullah Uluçhan
Kaan Kaner
Arınç Perçinci
Sedat Erbaş
Serhat Kotak
Okan Donangil
Mehmet Saydam
Deniz Gürgöze
Metin Redif
Muharrem Özseyfiler
Demir Adanır
Gökhan Necipoğlu
Bülent Avcan
Ali Vehid
Ömer Gedik
Umut Biray.
Murat Arar

KAHVECİLER:HEDEF DEĞİŞMEDİ,SÜPER LİG VE KUPA ŞAMPİYONLUĞUNU İSTİYORUZ
Kahveciler başkan seçildikten sonra yaptığı açıklamada,Yenicami’nin büyük bir camia olduğunu belirterek,Yenicami’nin başarısı için el birliğiyle çalışacaklarını ifade etti.Kahveciler,açıklamasına şöyle devam etti: “Sezon önce de açıkladığımız gibi hedeflerimizde değişiklik yoktur.Kıa hedefimöiz için K-Pet Süper Lig’inde şampiyonluğu ve Pepsi Kıbrıs Kupası’nı kazanmak için elimizden geldiğince çalışacağız.Orta vadede hedefimiz tesisleşme ve uzun vadede ise hedefimiz projelerimiz olacaktır.” 
Editör: TE Bilisim