Kuzey Kıbrıs Turkcell’in müşterilerine her gün şans ve teknoloji dağıttığı kampanyasıyla birlikte, 21 Kuzey Kıbrıs Turkcell kullanıcısı; iPhone6, SamsungGalaxyNote 4, iPadAir 2,Samsung GalaxyTab S gibi en son teknoloji cihazların sahibi oldu


Kuzey Kıbrıs Turkcell’in yeni yıl kampanyası yoğun ilgi görürken, 21 şanslı isim en ileri teknolojilerle buluştu.
Her gün yapılan yeni çekilişlerle, müşterilerine en ileri teknoloji ürünü akıllı cihazlar kazandıran Kuzey Kıbrıs Turkcell, 2015’e ayrıcalığını taşıdı.
Kampanya sonucunda toplam 21 Kuzey Kıbrıs Turkcell kullanıcısı iPhone6, SamsungGalaxyNote 4, iPadAir 2,Samsung GalaxyTab S gibi son teknoloji cihazların sahibi oldu.

Yılbaşı ağacından hediyeler kazandılar

Kampanya, 30 Aralık tarihinde noter huzurunda yapılan son çekilişle sona erdi.
Kampanya talihlileri hediyelerini alırken, yeni yıla, yeni teknolojilerle girmenin mutluluğunu da yaşadı.
Kampanyanın son çekiliş günü 30 Aralık tarihinde Kuzey Kıbrıs Turkcell tam 4 akıllı cihaz birden kazandırdı. Talihliler cihazlarını 31 Aralık günü, yeni yıla saatler kala Dereboyu’nda gerçekleştirilen yeni yıl etkinliğinde teslim aldılar. Dereboyu’ndaki etkinliğe katılan müşteriler ayrıca yılbaşı ağacı üzerinde QR kodu bulunan SamsungGalaxyNote 4 ve SamsungGalaxyTabS akıllı cihazları için yapılan çekilişe katılarak , 3 akıllı cihazın daha sahibi oldular.

Yeni Yıl Kampanyasında Akıllı Cihaz Kazananlar Neler Söyledi?

Turgay Turgutoğlu (iPadAir 2)
“Kazandığımı öğrenince çok mutlu oldum. Böyle bir şeyi beklemiyordum, sürpriz oldu. Tek mesaj gönderdim, o mesajı da aslında kazanacağımı ümit etmeden, inanmayarak gönderdim. Ama kazandım. İlk arandığımda inanmadım. Kuzey Kıbrıs Turkcell’e çok teşekkür ediyorum.”



Biray Karakurt (iPhone 6)
“Kazandığımı haber aldığım zaman çok heyecanlandım. Kampanyaya katılmak için SMS gönderirken arkadaşlarım kazanacağıma inanmadı ama ben çok inanarak SMS gönderdim. Daha sonra arkadaşlarım da kampanya için her gün SMS göndermeye başladı.”

Salisu Mohammad (iPadAir 2)
“Kazandığım hediyemi çok beğendim. Bana tam anlamıyla bir yeni yıl hediyesi oldu. Kuzey Kıbrıs Turkcell’in adadaki en iyi kurum olduğunu söyleyebilirim. Kampanyanızı SMS yolu ile öğrenerek mesaj gönderdim. İyi ki katılmışım. Yeni yılı yeni bir teknoloji ile karşılıyorum.”

Ahmet Ali Boran ( SamsungGalaxyNote 4)
“Kazandığımı öğrenince çok mutlu oldum. Daha önce herhangi bir yerden hiç cihaz kazanmamıştım. Turkcell’e teşekkür ediyorum. Böylesi kampanyalar hem bizi sevindiriyor, hem de en son teknoloji cihazlarla yeniden tanışmamızı sağlıyor, hayatımızı kolaylaştırıyor, renk katıyor.”

 
Editör: TE Bilisim