Vadili'de yaşayan Celal Ekin (E-62) dün, evinde aniden rahatsızlanarak yaşamını yitirdi.

Polis Basın Bülteni’ne göre, yapılan soruşturmada ölüm sebebinin “hiper tansiyon ve kalp krizi ” olduğu tespit edildi.

AĞAÇ ALTINDA GÖMÜLÜ VAZİYETTE POMPALI ATEŞLİ SİLAH BULUNDU

31 Mayıs tarihli Basın Bülteninde yer alan “Kanunsuz Uyuşturucu Madde, Ateşli Silah ve Patlayıcı Madde Tasarrufu” meselesi ile ilgili olarak; poliste tutuklu olarak bulunan B.A’nın, Karaman’daki evinin bahçesi ve çevresinde dedektör köpek yardımıyla detaylı arama yapıldı.

Arama sonucu söz konusu evin yaklaşık 200 metre kuzeydoğu kısmında ağaç altında gömülü vaziyette pompalı ateşli silah bulunarak emare olarak alındı.

ARACINDA UYUŞTURUCU BULUNAN A.Y. TUTUKLANDI

Beyarmudu’nda dün 17.00 sıralarında, A.Y’nin (E-24) yönetimindeki araçta polis tarafından yapılan aramada yaklaşık bir gram ağırlığında hintkeneviri bulunarak emare olarak alındı.

A.Y’nin tutuklandığı bildirildi.

EVRAK SAHTELEME VE TEDAVÜLE SÜRME...

Geçen yıl, Gazimağusa’da faaliyet gösteren bir özel hastanede görev yapabilmek amacıyla sahte diploma düzenlediği ve tedavüle sürdüğü tespit edilen Y.E.R.(E-53) bugün Ercan Havaalanı’ndan KKTC’ye giriş yaparken tutuklandı.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.

İSKELE’DE HIRSIZLIK

İskele’de faaliyet gösteren “Mevlüt Aslanbaba Kahvehanesi” isimli iş yerinden çarşamba gecesi, 2 şişe viski ile 10 şişe birayı çalan D.S’nin (E-34) tutuklandığı bildirildi.

ELEKTRİK PANOSU APARTMANDA YANGIN ÇIKARDI

Girne'de Mercan Sokak’taki “Cacao” isimli apartmanda dün akşamüstü yangın çıktı.

Polis Basın Bülteni’ne göre elektrik panosunda bulunan ana elektrik şalterinin aşırı ısınıp kısa devre yapması sonucu meydana gelen yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Yangın sonucu elektrik panoları, elektrik kabloları, PVC sürme kapılar, bir bisiklet ve bir klimanın dış ünitesi yandı.
Editör: TE Bilisim