SAHTE BELGEYİ TEDAVÜLE SÜRME VE BAŞKASININ KİMLİĞİNE BÜRÜNME
27.02.2015 tarihinde, Girne Turizm Limanı’nda, İ. B. (E-37), daha önceden yurt dışından temin etmiş olduğu, başka bir şahıs adına düzenlenmiş ve üzerinde kendi resmi bulunan sahte kimlik kartını, görevli memura vermek suretiyle tedavüle sürüp belgede adı geçenin kimliğine bürünmüştür. Bahse konu şahıs tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.



HUZUR OPERASYONU

27.2.2015 tarihinde, 19:00-24:00 saatleri arasında, Gazimağusa ve Güzelyurt Polis Müdürlükleri sorumluluk sahasında trafik ve huzur operasyonu düzenlenmiştir. Operasyon kapsamında bölgede faaliyet gösteren gece kulüpleri, alkollü içki satışı yapılan yerler ve barlarda denetimler yapılmış ancak herhangi bir olumsuzluk tespit edilmemiştir.

Trafik ekiplerinin Gazimağusa’da gerçekleştirdikleri kontroller sonucu; 510 araç kontrol edilmiş, suç işlediği tespit edilen117 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidilirken, alkollü araç kullandığı tespit edilen iki araç sürücüsü tutuklanarak araçlar trafikten men edilmiştir.
Güzelyurt’da yapılan trafik denetimlerinde ise toplam 203 araç kontrol edilmiş ve suç işlediği tespit edilen 47 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidilmiştir.
 
Editör: TE Bilisim