UKÜ Basın, Halkla İlişkiler ve Kurumsal İletişim Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada Nadiri’nin özgeçmişine yer verildi.

Nadiri’nin özgeçmişi şöyle:

“Prof. Dr. Halil Nadiri 1970 yılında Lefkoşa’da doğdu. İşletme alanında lisans ve yüksek lisans çalışmaları sonrasında İşletme ana bilim dalı Pazarlama Bilim dalında doktora çalışmasını 1998 yılında tamamladı. Prof. Dr. Nadiri, 1999 yılında Yardımcı Doçent, 2005 yılında Doçent ve 2011 yılında ise Pazarlama Bilim dalında Profesör ünvanını aldı.

Prof. Dr. Halil Nadiri, 1999-2015 yılları arasında Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde (DAÜ) görev yaptı. DAÜ’deki görevi sırasında Araştırma ve Eğitimden sorumlu Rektör Koordinatörlüğü, Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Müdürlüğü ve sırası ile İdari işler ve Tanıtım ve Gelişimden sorumlu Rektör Yardımcılığı görevlerini yürüttü.

Prof. Dr. Nadiri, birçok araştırma merkezinin yönetim kurulu üyeliği ve başkanlık görevlerini de yürüttü. Prof. Dr. Halil Nadiri 2009-2013 yılları arasında Atatürk Öğretmen Akademisi Yönetim Kurulu başkanlığı görevi de yapmıştır. 2015 yılı Şubat ayında Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Uluslararası İlişkilerden sorumlu Rektör Yardımcılığı görevine atanan Prof. Dr. Halil Nadiri, 2015 yılında Webometrics tarafından yapılan en iyi ilk 2000 Türk Araştırmacı arasında da yer almıştır. Prof. Dr. Nadiri evli ve bir çocuk babasıdır.”
Editör: TE Bilisim