1974 Barış harekatından sonra tüm Hükümetler ülkenin öz vatan topraklarını kimlere verdi ? Bu sorunun yanıtını bugün oldu kimse alamıyor.Ülkeyi bugüne kadar yöneten tüm partiler pervasızca yüreği sızlamadan bu vatanın topraklarını ya yandaşlarına ya da kendi ailelerine vererek Devletinin kaynağı kalmayacak duruma düşürdü.Bazı Bakanların ve Milletvekillerinin bu işleri organize ettiklerini biliyoruz.Binlerce şehit verilerek alınan bu topraklar nasıl olsa ganimettir ve oy uğruna ver babam ver zihniyeti ile Devletin mallarını tükettiler.Halen ayni düşüncelerini sürdüren şu anki Hükümet malları dağıtmaya devam ediyorlar. Devletin mallarını rant elde etme kapısı olarak gören bazı Bakanların mal varlıklarını hızla artırdıkları görülüyor.

NEREDEN BULDUN YASASININ olmadığı KKTC’de kısa yoldan zengin olmanın yolları maalesef yetkili kişilerdir.

YABANCI UYRUKLU 31 KİŞİYE KKTC TOPRAKLARINDAN MAL EDİNME İZNİ ÇIKTI.

Bakanlar Kurulu her toplandığında inanılmaz olaylara imza koyuyorlar ve icraatları ile kamuoyu önünde güvenirliliğini yitirmeye devam ediyor.Her Bakanlar kurulu toplantısında mal mülk konusunda birilerine peşkeş çekilen topraklar üzerinde kararlar alınıyor.Son Bakanlar Kurulu toplantısında 31 yabancı uyruklu kişiye mal mülk edinmesine dair karar üretilmesi ve isimlerinin açıklanmaması dikkat çekiyor.Kimlere nerede mal edinme hakkı verildi ?Bu araziler bedava mı verilecek ? Hangi amaç için kullanılacak ? Hangi Bakan bu öneriyi Bakanlar Kuruluna götürdü ? Vatandaşın bu icraatı bilmesi gerekiyor.Gizli alınmış kararların arkasında mutlaka suiistimaller vardır. Yıllardır sürdürülen bu yağma ve talan zihniyetlerinin bu uygulamaları neticesinde ÖZ VATAN TOPRAKLARI bir bir elden gidiyor.Nereye kadar süreceği de hiç belli değildir.Nisan 2018 seçimleri çok uzakta değildir bu KKTC halkı bu uygulamaları yapanları mutlaka cezalandıracaktır. Milliyetçilik hususunda kimseye pabuç bırakmayan bu zatların koltuk uğruna ülkeyi tüketmelerine dur demenin zamanı gelmiştir.

KKTC ÜZERİNDE OYUNLAR OYNANMAYA DEVAM EDİLİYOR.

Ne acıdır ki ülkemiz üzerinde yabancıların oyunlar oynadığı kokuları gelmeye başladı.Siyasette etkin olmayı hedefleyen bu ellerin senaryoları çizilmeye başlamıştır.Ülke siyasetini değiştirmek için maddi manevi her şeyi denemeye başlayan bu ellerin varlığını durdurmak için halkımız gözünü dört açmalıdır.Toprak konusunda Milletvekili ve yandaşları, çocukları başrol oyuncularıdır.Birçok mal yabancı şirketlerin olmasına rağmen bu mallar sözde Milliyetçi geçinen Vekillerin yakınlarının adlarına tapulandırılmıştır.Böyle Milliyetçiliğe can gurban.İsrail ve Amerikanın yetiştirdiği bu kişiler şimdi siyaset sahnesinde başrol oyuncusu olarak görülüyor. Ülkemizin talan edililip öz varlıklarının elden gitmemesini istiyorsak dur demenin zamanıdır.Değişimden asla korkmamalıyız.Değişim tek çaremizdir.

TÖZÜN TUNALI

TKP Yeni Güçler

BAŞKAN YARDIMCISI 

Editör: TE Bilisim