Arabacıoğlu ve ekibi bu bağlamda Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı, İçişleri ve Yerel Yönetimler Bakanlığı, Şirketler Mukayyitliği, Ombudsman, Motorlu Araçlar Mukayyitliği ve Devlet Basım Evi’ni ziyaret etti.
Arabacıoğlu ve ekibi ziyaretlerde, tüm odaları tek-tek gezerek çalışanlarla sohbet etti ve “Doğru Dürüst Lefkoşa için neler yapılacak?” programını dağıttı.
Lefkoşa halkının beklentilerini karşılamak için Lefkoşa halkı ve sivil toplum örgütleriyle el ele vererek çalışacaklarını söyleyen Arabacıoğlu, “Özellikle Memurlarımızın mesai öncesi ve sonrasında oluşan trafik çilesini sonlandırmayı hedefliyoruz” dedi.
Özellikle bakanlık ışıkları, sanayi girişi ve Gönyeli çemberinde oluşan trafik yoğunluğunu belediyenin mali kaynakları çerçevesinde azaltma yoluna gideceklerini belirten Arabacıoğlu, “Söz konusu yerlerle ilgili belediyemiz güçlendikçe köprü ve daha farklı büyük projeler gündeme gelecektir. Ancak ilk aşamada trafik ışıklandırma sistemi ele alınarak yeniden düzenlenecek “yeşil ışık” ve modern düzenlemelerle kent trafiğinin sürekli akışını sağlamayı amaçlıyoruz” dedi.
Ziyaret sırasında çalışanlar adaylara başarılar diledi.

Editör: TE Bilisim