"Değerli Kıbrıs Türk Halkı, Sevgili dostlarım, Kıymetli arkadaşlarım,

7 Ocak 2018 tarihinde gerçekleştirilecek Milletvekili Genel Seçimlerine, Kıbrıs Türk Toplumunun en köklü siyasi partisi olan Cumhuriyetçi Türk Partisi’nin kontenjan adayı olarak katılma kararıma kamuoyunun göstermiş olduğu ilgi ve teveccühten büyük mutluluk duydum. Başta CTP kamuoyunun, Kıbrıs Türk Toplumunun, değerli basınımızın göstermiş olduğu yakın ilgi, çok sıcak olumlu tepkiler, heyecanımı ve sorumluluğumu daha da artırıyor.

İş dünyasının bir mensubu olarak uzun yıllardır Kıbrıs Türk Toplumunun dünya ülkeleri ile ticari ilişkileri önündeki engellerin kaldırılması yönünde büyük bir mücadelenin içerisinde oldum. Kariyerimin her aşamasında Kıbrıs’ta adil, kalıcı bir çözümün, acil barışın önemini ve değerini hissettim. Bunun yanında toplumumuzun adalet, hukuk, eşitlik ve özgürlükçü demokrasi temelinde gelişmesinin de önemini ve değerini hissettim. Tüm bunlar, şu an kontenjan adayı olmaktan büyük gurur ve mutluluk duyduğum Cumhuriyetçi Türk Partisinin de değerleridir ve işte bu değerler, CTP milletvekili adayı olma kararımın birincil nedenini oluşturmaktadır.

Kuruluşundan bu yana barış, demokrasi ve adalet mücadelesinin; en çok da Kıbrıs Türk Toplumunun bu topraklarda varoluşunu sağlayan onur ve haysiyet mücadelesinin öncülüğünü yürüten Cumhuriyetçi Türk Partisi bünyesinde ülkemizdeki her yurttaşın kendisini özgür, mutlu ve güvende hissedeceği bir geleceği kuracak olan kadrolar arasında yer almak benim açımdan heyecan verici olduğu kadar bir onur vesilesidir… Beni yüreklendiren tüm dostlarıma, ülkenin geleceği için geniş bir ufuk çizgisi oluşturan ve ilk andan itibaren çok sıcak bir dostlukla kucaklayan Genel Başkan Sayın Tufan Erhürman başta olmak üzere tüm Cumhuriyetçi Türk Partisi yönetici, kadro ve üyelerine en içten teşekkürlerimi sunuyorum.

8 Ocak 2018 sabahı işçisiyle, memuruyla, çiftçisiyle, genci, yaşlısı, çocuğu, erkeği, kadınıyla tüm Kıbrıs Türk Toplumunun ortak umudunu, ortak geleceğini inşa etme sözü ve sorumluluğu artık her bir Cumhuriyetçi Türk Partili gibi benim de omuzlarımda…

İlginiz, güveniniz ve desteğiniz için her birinize teşekkür ediyorum.

Sevgi ve Saygılarımla..."
Fikri Toros

Editör: TE Bilisim