BAYİLER: “2012’DEKİ İYİ PERFORMANSI 2013’DE DE BEKLİYORUZ”


Telsim’in KKTC genelindeki bayileri, 2012’deki kampanyalardan ve performansdan çok memnun.

KKTC’nin ilk GSM operatörü Telsim’in geçen yıl müthiş bir çıkış yaptığını belirten bayiler, 2012’deki kampanların ve yeni cihazlardaki lansman liderliğinin aynı yoğunlukta 2013’de devam etmesini bekliyor.

Teslim bayileri, Golden Tulip Otel’de yapılan toplantıda, yeni yıl hedefleri hakkında bilgilendirildi. Toplantıda, geçen yılın değerlendirmesi yapılarak, yeni döneme ilişkin hedef ve beklentiler anlatıldı.

Toplantıda, Telsim Genel Müdürü Rasim Karas, Bireysel Satış Müdürü Recep Pehlivan ve Pazarlama Müdürü Aras Şenyüz bayilere bilgi aktardı, sorularını yanıtladı.

Telsim Genel Müdürü Rasim Karas, Vodafone hakkında bilgi vererek, Vodafone’nun en değerli dünya markaları arasında 9. sırada, en değerli telekomunikasyon markaları arasında ise 1. sırada yer aldığını söyledi.

Dünyade her 5 telefon kullanıcısından birinin erişimi Vodafone ile yaptığını kaydeden Karas, Telsim’in ana şirketi Vodafone Türkiye’nin her yıl gelirlerini artırarak büyüdüğünü kaydetti. Karas, Telsim olarak, müşteriler tarafından en çok tercih ve tavsiye edilen en yenilikçi mobil iletişim şirketi olma hedefinde olduklarını anlattı.

Toplantıdan memnun olan bayiler, hep beraber bir aile olduklarını vurgulayarak, Telsim’in yakaladığı ivmenin artarak devam etmesi dileğinde bulundu.

Telsim Bireysel Satış Müdürü Recep Pehlivan, toplantıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, ezber bozmaya devam edeceklerini ifade ederek şunları şöyledi:

“Toplantının konsepti ‘Şimdi Sadece Lider Olmaya İhtiyacımız var!’ idi ama zaten herkesin lider olmaya hazır olduğu bir şirkette çalışıyoruz ve bugün burda bunun bir kez daha kanıtını gördük. Bu ülkede son iki yıl içerisinde bir çok ezberi bozduk ve bundan sonra da bozmaya devam edeceğiz. Bayilerle biraraya gelerek hem bu inancı tekrar onlara göstermek hem de bu büyük hedefin gerçekleşmesi için herkesin sorumluluğunu göstermek istedik.

Toplantıdan memnun kalan Telsim’in iş ortakları ise şunları söyledi:

Doğan Alas (Telsim Girne Caddesi Shop): “Kesinlikle bu yıl şaha kalkıyoruz. Her ne kadar dünya genelinde ekonomik kriz olsa da biz bu krizden etkilenmeden şaha kalkacağız.”

Serhat Kotak: (Telsim Girne Naci Talat Caddes Shop): “Telsim ailesine yeni katıldık. Her şeye umutlu bakıyoruz. Her şeyden gayet memnunuz. Toplantıyı gayet profesyonelce buldum. Yeni yıldaki hedeflere umutla bakıyoruz.”

Burak Ömürel (Telsim Girne Merkez ve Lefkoşa Girne Kapı Shop): “Arzu ettiğimiz hedefleri 2012 yılının sonlarına doğru toparladık. Bu gelişme inşallah 2013’de de devam eder. Cihazlarda önemli atılım bekliyoruz. 2012’in sonlarında yakaladığımız ivmeyi 2013’de de devam ettireceğimize inanıyorum.”

Mehmet Davut (Telsim Lefkoşa Dereboyu Shop): “2012’de iyi bir çıkış yaptığımıza inanıyoruz. 2013’de çıkışımızı sürdüreceğiz. Telsim’in 2012’de çıkardığı özel kampanyaların satışlarımıza büyük etkisi oldu. Bu kampanyaların 2013’de de artarak devamının geleceğine inanıyoruz.”

Aziz Dayı: (Ayla Yağız Ltd.): “Dünyadaki ekonomik krizden dolayı 2013’ün zor bir yıl olacağına inanıyorum. Çünkü her geçen gün tüketicilerin cebine giren para azalıyor bu durumda konuşmaları kısılıyor. Ancak, Telsim’in, getirdiği yenilikler ve yeni heyecanla, bu ekonomik krizden kazanarak çıkacağına inanıyorum.“

Borga Cambaz (Ekin Adademir Ltd.): “Toplantı, 2013’e başlama hedefleri olarak bizim açımızdan çok faydalı oldu. İnşallah 2013 hepimiz için hayırlı olur. Telsim’in çıkaracağı güzel kampanyalarla inşallah satışlarımızı daha da artırırız. 2012 gayet yararlı geçti, aynı kampanyaları 2013’de de bekliyoruz.”
Editör: TE Bilisim