ÇOCUKLAR ANNE VE BABALARININ OFİSLERİNİ ZİYARET EDİP, EĞLENCELİ BİR GÜN GEÇİRDİ

Telsim ailesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı gün anısına Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, eşleri ve çocuklarıyla birlikte özel bir etkinlikle kutladı.

Telsim Genel Müdürlüğü binasında organize edilen etkinlikte, Telsim çalışanı anne- babalar, eşleri ve çocuklarıyla birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Etkinlik kapsamında, Telsim çalışanlarının eşleri ve çocuklarına Telsim Genel Müdürlüğü binasını gezme imkanı da sunuldu. Çocuklar kendileri için özel hazırlanan partide, anne ve babalarının ofislerini ziyaret etmenin sevincini yaşadı.

Andaç Tiyatrosu’nun eğlenceli oyunlarıyla renklenen kutlamada, çocuklar keyifli bir gün geçirdi.

Telsim İnsan Kaynakları Müdürü Aylin Arıcan, 23 Nisan etkinliğiyle ilgili yaptığı değerlendirmede, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, şirket çalışanlarının çocuklarına anne ve babalarının çalıştıkları iş yerini görme şansı sunmak amacıyla özel bir etkinlik düzenledik. Çocuklara hem şirketi gezdirdik, hem de 23 Nisan coşkusunu hep birlikte yaşayıp, keyifli birkaç saat geçirdik” dedi.
 
Editör: TE Bilisim