KKTC Taekwondo Karate Aikido Kurash Wushu Muaythai Federasyonu’nun 2014 yılının başarılı sporcu, idareci, hakem, antrenör ve kulüplerini ödüllendirdiği “Oscar Ödül Töreni”, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun katılımıyla yapıldı.

Avrasya Taekwondo Merkezi’nde saat 11.00’de başlayan törene, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Meclis Başkan Yardımcısı Ünal Üstel, Milli Eğitim Bakanı Özdemir Berova, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü ve sporcular katıldı.

Törenin başında KKTC Taekwondo Karate Aikido Kurash Wushu Muaythai Federasyonu Başkanı Eyüp Zafer Gökbilen ve Cumhurbaşkanı Eroğlu birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından başarılı sporculara plaketleri takdim edildi.

GÖKBİLEN

Taekwondo Federasyonu Başkanı Eyüp Zafer Gökbilen, federasyonun faaliyetleri ve başarıları hakkında bilgi verdi.

EROĞLU

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ise, böyle anlamlı bir günde sporcularla birlikte olmaktan onur duyduğunu belirterek, Taekwondo Federasyonu’yla her zaman yakın ilişkiler içinde olduğunu ve elinden geldiğince tüm etkinliklerine katılmaya çalıştığını söyledi.

Taekwondonun disiplin gerektirdiğini ve bu disiplinle gerçekleştirilen müsabakaları izlemekten her zaman keyif aldığını belirten Eroğlu, başarılı gençleri de, onları teşvik eden aileleri de kutladı.

Cumhurbaşkanı Eroğlu, sporculara bundan sonraki müsabakalarında da başarılar dildi. 
Editör: TE Bilisim