Bu gün (21/04/2014 )Tarihinde saat 14:30 da Sayın Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Gulle ile Sendikamız Kıbrıs Türk Hemşireler Ve Ebeler Sendikası ve Kıbrıs Türk Amme Memurları sendikası yapılan iyi niyetli toplantı sonrası, son günlerde dile getirmiş olduğumuz .

Sınavlarda başarılı olan 175 kişi için kadro sıkıntıları ve 58 geçici hemşire ve ebelerimizin Sorunların çözümü konusunda yetkili sendikalarımız ve bakanlığın uğraşlarını hiçe sayan bir takım şahıslar tarafından spekülatif ve gerçeği yansıtmayan açıklamalar yapılmıştı.

Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Ahmet Gulle ve Yetkili Sendikalarımız kt. Hemşireler ve E beler sendikası ve sağlık bakanlığı bakanlık müdürü Sn. Yeşim Kubilay yarın sabah 08:30 da Talesemia Konferans Salonunda 175 Hemşiremiz ve 58 geçici hemşire ve ebelerimize gelinen son süreç hakkında açıklama yapmak üzere hazır bulunacaktır.

Değerli Üyelerimiz sendikalar olarak Şeffaf olmak her zaman yol haritamız olmuştur, bu anlayışla kafanızda oluşabilecek tüm sorunlar ve sormak istediğiniz tüm bilgiler için yarın(22.04.2014) tarihinde sabah 08:30’da sınavda başarılı olmuş175 kardeşim ve 58 geçicimiz talasemia konferans salonunda olsun.


Bugün sabah 11 itibarı ile 22/04/2014 Salı günü açıkladığımız süresiz grev kararımızı askıya aldığımızı tüm üyelerimize ve halkımıza duyururuz..
Tüm üyelerimizi ve kamu oyunu Yarın sabah 08:30 Yapılacak olan açıklama için Talasamia konferans salonuna davetlidir.


Kıbrıs Türk Hemşireler ve Ebeler Sendikası Başkanı Oğuz KÖSE


KTAMS Başkanı Ahmet KAPTAN


 
Editör: TE Bilisim